R7 1700X ve GTX 1080 Sisteme Donanım Önerisi

Ahmet KüpeLi

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir toplamakta oldugum, neredeyse her parçasını sizlere sorarak aldıgım sistemimin bir kısmını aldım ve eksik olanları da tamamlamaya çalışıyorum.
Tekrardan sizlerin önerilerine ihtiyacım var..

Aşagıda alacak olacagım sistemimin kalan parçaları için tavsiyelerde bulunur musunuz?
Degiştirmemi istediginiz ürünler var mı?
İkilemde kaldıgım donanımlar ve bütün parçalar için seçim önerisi veya daha farklı donanımlarda önerebilirsiniz.

Sistemim şu şekilde:

Alacak olcaklarım:
@BilgisayarKurdu @BERWAR @SypeR @Jira @CJack60 @Mert @Critness @er36po @Murat5038 @Neurevt @ShadYaqz @GCN @Asım Demir

Son düzenleyen: Moderatör:
@Jira PSU 3 tane yazdım hangisini seçsem bilmiyorum. Toplam bütcem değil de şöyle diyeyim, zamanla alıyorum parçaları. Bu yüzden miktar pek fark etmiyor. Şu ana kadar alınan parçalar 7000 TL üstündedir.

PSU 3 tane yazdım hangisini seçsem bilmiyorum. Toplam bütcem değil de şöyle diyeyim, zamanla alıyorum parçaları. Bu yüzden miktar pek fark etmiyor. Şu ana kadar alınan parçalar 7000 TL üstündedir.

EVGA SuperNOVA 850 G2 almanızı öneririm.

@Asım Demir Hocam seni eklemeye çalıştım ekleyemedim bi türlü senin de görüşlerini bekliyordum açıkcası. Çok emek verdim bu sistem için her parça seçimi benim için çok önemli.
Önerdiginiz PSU'yu not aldım diğerlerini seçeneklerden çıkardım ve OC yapacağım, 850WATT yeterli olur mu?
Başka önerileriniz var ise henüz almadıklarımla ilgili lütfen görüşlerinizi belirtin ki keşke demeyeyim.
Teşekkürler emek veripte yazan bütün herkese..

PSU fazlasıyla yeterli. Hatta tek GPU kullanıldığı sürece gereksiz bir değere sahip. Sanırım işlemciyi aldınız, PSU'yu 650-750 W arasına çekip, biraz daha bütçe açabilirsiniz işlemciyi yükseltin diyebilirdim ancak şu durumda yükseltilmesi gereken bir şey yok gibi.

Bu arada NZXT soğutucunun Türkiye gönderimi kapalı gözüküyor. H115i de gayet iyi bir soğutucu.

Seçtikten sonra ben bir şekilde donanımları temin ederim. NZXT beni üzmesin yeterli H115i den daha iyi olacagını düşünüyorum açıkcası. Bütçe sıkıntım yok zamanla alıyorum örnegin bu ay almam gelecek ay alırım.
İşlemci indirimde diye aldım 2 gün önce, Amazon'dan 1.350'ye geldi bana. 1800x mi 1700x mi diye düşündüm biraz incelemelere baktım 1700x gayet fazlasıyla yeterli olacagını düşündüm. Hatta bazı oyunlarda önde bile ama isterseniz gelen işlemciyi iade edeyim 1800x alayım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı