R7 200 sistem CS2 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10

lewis123

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
amd radeon r7 200
Anakart
ms 7c95
İşlemci
amd ryzen 5 5500
Bilgisayarım CS 2 kaldırır mı ona gore yükleyeceğim. Acarsa kac FPS verır?

Zaten arkadaş 4k oynamayacak. Bu oyunu açar mı diye soruyor zorlasa gene de oynar. Pikselliğe katlanacak yapacak bir şey yok ama gelip de oynanmaz yazamazsın.
Oynansa dahi o oyundan zevk alamazsın çünkü karşındaki adamların uzay gibi sistemleri oluyor cs yerine valorant oyna daha iyi.

Oynansa dahi o oyundan zevk alamazsın çünkü karşındaki adamların uzay gibi sistemleri oluyor cs yerine valorant oyna daha iyi.
O arkadaştan daha düşük bir işlemcim var. Yüksek ihtimal benden daha iyi FPS alacaktır. 50-60 arası bile gider 40'a inmez bile. Oyuncu kontrastını arttır seçeneğini aktifleştirse gene iyi bir görüntüde 40-50 oynar. Zevk de alır ayrıca ben alıyordum eskiden.

Zaten arkadaş 4K oynamayacak. Bu oyunu açar mı diye soruyor zorlasa gene de oynar. Pikselliğe katlanacak yapacak bir şey yok ama gelip de oynanmaz yazamazsın.

R7 240'dır yüksek ihtimal ben 2 GB olan modeli ile oynuyordum. Grafik çok iyi değildi ama 50-60 arası gidiyordum.

Ya açarda hocam kart çok zorlanır bence sizde oynamayın yakarsınız o kartlar biraz sıkıntılı ya benim eski PC'dede vardı ısındığı zaman aşırı sıkıntı teşkil ediyor o kartlar yanma derecesine kadar gidiyor benim kart mesela CS:GO oynarken yanmıştı eski R7 240 ah ne günlerdi çığlık atmıştım PC yanıyor diye ağlamıştım bayağı :)

Ya açarda hocam kart çok zorlanır bence sizde oynamayın yakarsınız o kartlar biraz sıkıntılı ya benim eski PC'dede vardı ısındığı zaman aşırı sıkıntı teşkil ediyor o kartlar yanma derecesine kadar gidiyor benim kart mesela CS:GO oynarken yanmıştı eski R7 240 ah ne günlerdi çığlık atmıştım PC yanıyor diye ağlamıştım bayağı :)
Kart nasıl yanabiliyor ya? Fanı mı bozuktu?
Kartta sıkıntı olsa PC direkt mavi ekran verir zaten öyle oyunu oynatmaya devam etmez ki.

O arkadaştan daha düşük bir işlemcim var. Yüksek ihtimal benden daha iyi FPS alacaktır. 50-60 arası bile gider 40'a inmez bile. Oyuncu kontrastını arttır seçeneğini aktifleştirse gene iyi bir görüntüde 40-50 oynar. Zevk de alır ayrıca ben alıyordum eskiden.
Eskiden diyorsunda csgoyu mu diyorsun? Ben zevk almazdım açıkcası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı