Oynansa dahi o oyundan zevk alamazsın çünkü karşındaki adamların uzay gibi sistemleri oluyor cs yerine valorant oyna daha iyi.Zaten arkadaş 4k oynamayacak. Bu oyunu açar mı diye soruyor zorlasa gene de oynar. Pikselliğe katlanacak yapacak bir şey yok ama gelip de oynanmaz yazamazsın.
O arkadaştan daha düşük bir işlemcim var. Yüksek ihtimal benden daha iyi FPS alacaktır. 50-60 arası bile gider 40'a inmez bile. Oyuncu kontrastını arttır seçeneğini aktifleştirse gene iyi bir görüntüde 40-50 oynar. Zevk de alır ayrıca ben alıyordum eskiden.Oynansa dahi o oyundan zevk alamazsın çünkü karşındaki adamların uzay gibi sistemleri oluyor cs yerine valorant oyna daha iyi.
Zaten arkadaş 4K oynamayacak. Bu oyunu açar mı diye soruyor zorlasa gene de oynar. Pikselliğe katlanacak yapacak bir şey yok ama gelip de oynanmaz yazamazsın.
R7 240'dır yüksek ihtimal ben 2 GB olan modeli ile oynuyordum. Grafik çok iyi değildi ama 50-60 arası gidiyordum.
Kart nasıl yanabiliyor ya? Fanı mı bozuktu?Ya açarda hocam kart çok zorlanır bence sizde oynamayın yakarsınız o kartlar biraz sıkıntılı ya benim eski PC'dede vardı ısındığı zaman aşırı sıkıntı teşkil ediyor o kartlar yanma derecesine kadar gidiyor benim kart mesela CS:GO oynarken yanmıştı eski R7 240 ah ne günlerdi çığlık atmıştım PC yanıyor diye ağlamıştım bayağı![]()
Eskiden diyorsunda csgoyu mu diyorsun? Ben zevk almazdım açıkcası.O arkadaştan daha düşük bir işlemcim var. Yüksek ihtimal benden daha iyi FPS alacaktır. 50-60 arası bile gider 40'a inmez bile. Oyuncu kontrastını arttır seçeneğini aktifleştirse gene iyi bir görüntüde 40-50 oynar. Zevk de alır ayrıca ben alıyordum eskiden.
Eskiden dediğim 1 ay önce falan.Eskiden diyorsunda csgoyu mu diyorsun? Ben zevk almazdım açıkcası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.