R7 240 alacağım fakat uyar mı?

Merhaba, benim bir sistemim var. Ekran kartı kötü işlemci de o kadar iyi sayılmaz ama neyse zaten üst düzey bi ekran kartı almayacağım. R7 240 2GB 128 bit almayı düşünüyorum fakat duyduğuma göre bilgisayarın işlemci gibi parçalarla da uyumlu olması gerekiyormuş ekran kartının.

Şu an AMD RADEON HD5450 ekran kartı ve i3-3240 3.4 Ghz işlemci ve 4GB RAM var.

Fortnite, CS:GO, PUBG gibi oyunlarda kaç FPS verir? En önemlisi de sisteme uyar mı, yani almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PCI Express slotu çıktığından beri uyum problemi olmaz. GTX 1080 bile takabilirsiniz. Fortnite ve CS:GO oynayabilir ama PUBG oynamayı unutun.
@fırat10line R7 240 fortnite ve cs go oynarsınız ama ileriye dönük sizi üzebilir.

elimde bi direksiyon seti var onu 400-500 tl ye satmayı düşünüyorum satabilirsem 2.el gtx 1050 almalı mıyım sizce?

ama en mantıklı ve kolay yol benim için r7 240 yani bu ekran kartı gta5 - cs go - fortnite - ets2 gibi oyun ları low-mediumda 60-70 fps den düşmesin bu benim için yeterli.fps kaç olur r7 240 da

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı