R7 240 ETS 2 kasma sorunu

ahmet412

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. ETS 2'de düşük ayarlarda bile kasma sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerim şunlardır:
  • Intel İ3 2.27ghz işlemci
  • 4 GB RAM
  • AMD Radeon R7 240 2 GB ekran kartı
Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi deneyeyim.

Burada* güncelleme steam olmayan sürüm üzerine tasarlanmıştır* yazıyor.
İlginç. Oysa verdiğim site ETS 2 oyunun kendi sitesi sitesindendi. Şunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginç. Oysa verdiğim site ETS 2 oyunun kendi sitesi sitesindendi. Şunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İndirme yerinin üstünde ingilizce bi şekilde yazıyordu.

Dediğin videoda fark ettirmedi :(

Daha ne linki verdiğinizi bilmiyorsunuz. Boş yorumdan başka bir şey yapmıyorsunuz. Steam oyunu kendi güncelliyor. Ekstra ETS 2 için siz bir güncelleme yapmanız gerekmez. @ahmet412 dostum sistemine sıfır kurulum yapıp ETS 2'yi bir daha yükleyip
bu videodaki gibi ayarlarla dener misin?

Daha ne linki verdiğinizi bilmiyorsunuz. Boş yorumdan başka bir şey yapmıyorsunuz. Steam oyunu kendi güncelliyor. Ekstra ETS 2 için siz bir güncelleme yapmanız gerekmez. @ahmet412 dostum sistemine sıfır kurulum yapıp ETS 2'yi bir daha yükleyip
bu videodaki gibi ayarlarla dener misin?

Format atmamı mı istiyorsunuz?

Aynen. Temiz kurulum sonrası geçebilir sorun.
En kısa sürede format atmaya çalışacağım attığım zaman söylerim buradan :)

Aynen. Temiz kurulum sonrası geçebilir sorun.
Sizin attığınız videodaki sürüm eski sürümdü onu farkettim yani eski grafikleriydi oyunun benim o sürümde ultrada oynayabiliyorum bu yeni sürümlerde olmaya başladı.

Yardım edebilecek yok mu Otobanda bile 10 fps alıyorum

En kısa sürede format atmaya çalışacağım attığım zaman söylerim buradan :)

Sizin attığınız videodaki sürüm eski sürümdü onu farkettim yani eski grafikleriydi oyunun benim o sürümde ultrada oynayabiliyorum bu yeni sürümlerde olmaya başladı.

Yardım edebilecek yok mu Otobanda bile 10 fps alıyorum
Ekran kartınız çok düşük gayet normal.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı