R7 240 ETS 2 kasma sorunu

ahmet412

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. ETS 2'de düşük ayarlarda bile kasma sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerim şunlardır:
  • Intel İ3 2.27ghz işlemci
  • 4 GB RAM
  • AMD Radeon R7 240 2 GB ekran kartı
Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU Tempeature işlemci sıcaklığı, CPU 1 ise 1. işlemcinin çekirdeğinin kullanım miktarıdır. Yalnızca CPU yazısına bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ekran kartından kaynaklanıyor. Farkettiyseniz GPU ( Yani ekran kartı ) %99'dan aşağı düşmüyor. İşlemci zaten boşta olduğu için sorun yok ama ekran kartını değiştirmeniz gerekecek. Bir bütçeniz var mı ? Ona göre ayarlayabiliriz.
Peki neden sadece bu oyunda yapıyor.

Hocam ekran kartından kaynaklanıyor. Farkettiyseniz GPU ( Yani ekran kartı ) %99'dan aşağı düşmüyor. İşlemci zaten boşta olduğu için sorun yok ama ekran kartını değiştirmeniz gerekecek. Bir bütçeniz var mı ? Ona göre ayarlayabiliriz.
Bİde gpu kullanımının ortalama kaç olması lazım yada bunu ekran kartını değiştirmeden düşürmenin yolu yok mu?

Neden sadece bu oyun anlamadım. Bilgisayarında virüs desem saçma olacak. Oyunu silip yeniden yükle üstüne patch yap. Diğer soruna gelirsek; GPU kullanımının ortalaması diye birşey yok. Oyunu yüksek ayarlarda oynarsın %90-100 kullanır, düşük ayarda oynarsın %30-40 kullanır. Eğer oyunu tekrar yükleyip patch yaptığın halde sorun değişmezse bence bir arkadaşından ödünç ekran kartı al.

Neden sadece bu oyun anlamadım. Bilgisayarında virüs desem saçma olacak. Oyunu silip yeniden yükle üstüne patch yap. Diğer soruna gelirsek; GPU kullanımının ortalaması diye birşey yok. Oyunu yüksek ayarlarda oynarsın %90-100 kullanır, düşük ayarda oynarsın %30-40 kullanır. Eğer oyunu tekrar yükleyip patch yaptığın halde sorun değişmezse bence bir arkadaşından ödünç ekran kartı al.
Patch derken anlamadım bi açıklık getirirmisin?Birde sadece kabinde fps düşüyor.

Son düzenleme:
Patch, yama, update, güncelleme artık nasıl diyorsan. Bir oyunda ufak buglar veya optimizasyon sorunu olduğunda oyun yapımcıları bunu araştırır ve update çıkarır. Ayrıca patch optimizasyon sorunlarını giderdiği gibi fps sıkıntılarını da giderebilir.

Patch, yama, update, güncelleme artık nasıl diyorsan. Bir oyunda ufak buglar veya optimizasyon sorunu olduğunda oyun yapımcıları bunu araştırır ve update çıkarır. Ayrıca patch optimizasyon sorunlarını giderdiği gibi fps sıkıntılarını da giderebilir.
Zaten son sürümde oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı