R7 240 i5 3540 ve IPXSB-H61 ile uyumlu mu?

%10 çok büyük bir rakam değil farkı anlamazsın bile, ben GT9500'den R7 240'a geçince ooo mükemmel ne kadar akıcı diyordum, sonra MSI Afterburner programını duydum indirdim bir de baktım ki işlemcim ekran kartına %35'e yakın darboğaz yapıyor, (eski işlemcim i3-550 idi 2 çekirdek 4 mantıksal bir işlemciydi HD grafik bulunan ofis için ideal bir işlemci, ama oyun için değil) şimdi GT9500 o kadar düşük performans veriyordu ki o darboğaza rağmen ooo ne kadar akıcı deyip salak gibi R7 240'la PUBG oynamaya çalıştım izlediğim videolara kanıp, monitör falanda aldım 1080P muhabbetine, bir de baktım ki meğer bu ekran kartı o kadar da iyi değilmiş, :D en azından PUBG için LOL, CS GO'da sorun yok, Low ayarlarda oynarsın rahat. Sonra zaten bilgisayarı revizeleyeceğim diye düşünüyordum her şeyi baştan değiştirdim işlemci, anakart, RAM, ekran kartını RX470 aldım, SSD taktım şu an uçak oldu, ama senin böyle bir derdin yok en azından. Başıma gelenleri anlatsam 3 safya yazı çıkar :D.

R7 240 alsaydım büyük ihtimalle aynı şeyi yaşayacaktık :D şöyle düşünüyorum 1000 liraya ikinci el bir PS3 almak yerine RX 570'li bilgisayarım olacak 👌
Mining olması kötü etkiliyor mu performansı?

R7 240 alsaydım büyük ihtimalle aynı şeyi yaşayacaktık :D şöyle düşünüyorum 1000 liraya ikinci el bir PS3 almak yerine RX 570'li bilgisayarım olacak 👌
Mining olması kötü etkiliyor mu performansı?
Mining olması pek bir şey etkilemiyor, tabi kullanan kişi özenli kullandıysa sallama kullandıysa mining olmayanın da hali haraptır, kullanıcıya bağlı yani.
Monitörünüzün çözünürlüğü nedir bu arada.

Mining olması pek bir şey etkilemiyor, tabii kullanan kişi özenli kullandıysa sallama kullandıysa mining olmayanın da hali haraptır, kullanıcıya bağlı yani.
Monitörünüzün çözünürlüğü nedir bu arada.

Masaüstünde desteklenen Max çözünürlük 1080P, monitor için hdmi vega dönüştürücü kablo almak gerekebilir mi ekran kartını alınca?

Masaüstünde desteklenen Max çözünürlük 1080P, monitor için hdmi vega dönüştürücü kablo almak gerekebilir mi ekran kartını alınca?
Monitörünün marka modelinden çözünürlüğünü öğrenebilirsin, arkasında hangi girişlerden var.
unnamed.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı