R7 240 i5 3540 ve IPXSB-H61 ile uyumlu mu?

Ben direkt soruyu okuyup yazdım.
İyi güzel hoş olur.

Teşekkürler :D.
Monitörünün marka modelinden çözünürlüğünü öğrenebilirsin, arkasında hangi girişlerden var.
Eki Görüntüle 531622

Öncelikle kaç günlük konuyu canlandırdığım için özür dilerim, aslında R7 240 olsun mu gibisinden bir şeyler zırvalamayacağım lakin anakartım PCI ekspress 2.0 ekran kartı 3.0mış BIOS güncellemesi yapılması gerek diyenler falan var çoğu kişide yaparken yanmış anakart bu konu hakkında pek bir fikriniz var mı? Çünkü bu durum bir nebze beni korkutmuyor değil yani.

Son düzenleme:
Teşekkürler :D.

Öncelikle kaç günlük konuyu canlandırdığım için özür dilerim, aslında R7 240 olsun mu gibisinden bir şeyler zırvalamayacağım lakin anakartım PCI ekspress 2.0 ekran kartı 3.0mış BIOS güncellemesi yapılması gerek diyenler falan var çoğu kişide yaparken yanmış anakart bu konu hakkında pek bir fikriniz var mı? Çünkü bu durum bir nebze beni korkutmuyor değil yani.
Öncelikle kusura bakmayın biraz rahatsızdım pc başına geçsemde siteye bakmak hiç aklıma gelmedi şimdi gördüm cevaplayayım.
Hiç gerek yok, benim anakartım seninkinden eski, zaten o 2.0 veri yolunu bile dolduramayacaksınki anakartın ekran kartına darboğaz yapsın.
PCI veriyolunda, çok eski 1.0 olsa belki ama 2.0 bile biz normal kullanıcılar tam olarak dolduramıyoruz, hiçbir sıkıntı olmaz. Bios güncellemesine de gerek yok.

Son düzenleme:
Öncelikle kusura bakmayın biraz rahatsızdım PC başına geçsemde siteye bakmak hiç aklıma gelmedi şimdi gördüm cevaplayayım.
Hiç gerek yok, benim anakartım seninkinden eski, zaten o 2.0 veri yolunu bile dolduramayacaksınki anakartın ekran kartına darboğaz yapsın.
PCI veriyolunda, çok eski 1.0 olsa belki ama 2.0 bile biz normal kullanıcılar tam olarak dolduramıyoruz, hiçbir sıkıntı olmaz. BIOS güncellemesine de gerek yok.

Öncelikle geçmiş olsun bir de şu dönemde, sağlığa dikkat etmek gerekiyor. Pegatron markası olduğundan pek güven vermiyor gibi internette baktığımda çoğunluk hata veriyor kart yanıyor derken az bir kesimse sorun yok çalışabilir diyordu büyük ihtimalle daha stabil bir perf. İçin PS4 almayı düşünüyorum :( tüm öneri mesajları için teşekkürler :)
@@Murat5038
Üstadım öncelikle bu sisteme anakart takviyesi yapmadan 80+ PSU ve RX 570 taksam nasıl perf alırım veya çalışır mı BIOS sürümüm 2202 kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun bir de şu dönemde, sağlığa dikkat etmek gerekiyor. Pegatron markası olduğundan pek güven vermiyor gibi internette baktığımda çoğunluk hata veriyor kart yanıyor derken az bir kesimse sorun yok çalışabilir diyordu büyük ihtimalle daha stabil bir perf. İçin PS4 almayı düşünüyorum :( tüm öneri mesajları için teşekkürler :)
@@Murat5038
Üstadım öncelikle bu sisteme anakart takviyesi yapmadan 80+ PSU ve RX 570 taksam nasıl perf alırım veya çalışır mı BIOS sürümüm 2202 kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz?
Üstadım ben RX470'i quadronun anakartında kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım quadro da aynı yandan çarklı bir marka, sorun olmaz bence.
Eski anakart marka model quadro h55-v5n

Üstadım ben RX470'i Quadro'nun anakartında kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım Quadro'da aynı yandan çarklı bir marka, sorun olmaz bence.
Eski anakart marka model Quadro H55-V5N.

Mesaj için teşekkürler, ikinci el sahibindendeki ürünlere pek güvenmiyorum Letgo'da ise uygun bir ekran kartı yok. İşimi görebileceğine inandığım GT 1030 vardı ama slot uyumu söz konusu, anakart öyle belalı bir anakart ki BIOS güncellemesi veya başka modelle güncellemeden sadece 8 GB RAM destekliyor işlemci 16 desteklemesine rağmen. Ama şu an aklıma en çok yatan şey 1500E benim sistemi satıp kasa dahil 2400 2500 civarına ikinci el sistem almak.

Mesaj için teşekkürler, ikinci el sahibindendeki ürünlere pek güvenmiyorum Letgo'da ise uygun bir ekran kartı yok. İşimi görebileceğine inandığım GT 1030 vardı ama slot uyumu söz konusu, anakart öyle belalı bir anakart ki BIOS güncellemesi veya başka modelle güncellemeden sadece 8 GB RAM destekliyor işlemci 16 desteklemesine rağmen. Ama şu an aklıma en çok yatan şey 1500E benim sistemi satıp kasa dahil 2400 2500 civarına ikinci el sistem almak.
Aslında kasanız eski değil ise SSD niz varsa, AMD bir sistem toplayabilirsiniz Ryzen 5 1600 ile 16gb lık, tabi tek slot 16 GB alın sonradan 16 daha alıp takabilirsiniz. 3000 lira tutuyordu dolar 6 tl iken şimdi ne olmuştur bilemem. :)

Kasam eski sayılır, ssdm yok donanımlar dolar bir yana karaborsadan aşırı pahalanmış her şey aşırı pahalı GTX 1050 Ti veya RX470 olan kasalar 2400E falan bulunuyor, anakart PSU ekran kartı değiştirmektense böyle bir şey yapıp işlemci ve kasayı da upgrade etmek istiyorum birazda.

Kasam eski sayılır, ssdm yok donanımlar dolar bir yana karaborsadan aşırı pahalanmış her şey aşırı pahalı GTX 1050 Ti veya RX470 olan kasalar 2400E falan bulunuyor, anakart PSU ekran kartı değiştirmektense böyle bir şey yapıp işlemci ve kasayı da upgrade etmek istiyorum birazda.
Bu aralar biraz uzak durmak lazım çok pahalı her şey düşecek gibi de değil :D ne yapsak zarar beklesek alsak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı