R7 240 i5 3540 ve IPXSB-H61 ile uyumlu mu?

R7 240 alsaydım büyük ihtimalle aynı şeyi yaşayacaktık şöyle düşünüyorum 1000 liraya ikinci el bir PS3 almak yerine RX 570'li bilgisayarım olacak
Mining olması kötü etkiliyor mu performansı?

R7 240 alsaydım büyük ihtimalle aynı şeyi yaşayacaktık şöyle düşünüyorum 1000 liraya ikinci el bir PS3 almak yerine RX 570'li bilgisayarım olacak
Mining olması kötü etkiliyor mu performansı?
Mining olması pek bir şey etkilemiyor, tabi kullanan kişi özenli kullandıysa sallama kullandıysa mining olmayanın da hali haraptır, kullanıcıya bağlı yani.
Monitörünüzün çözünürlüğü nedir bu arada.

Masaüstünde desteklenen Max çözünürlük 1080P, monitor için hdmi vega dönüştürücü kablo almak gerekebilir mi ekran kartını alınca?

Masaüstünde desteklenen Max çözünürlük 1080P, monitor için hdmi vega dönüştürücü kablo almak gerekebilir mi ekran kartını alınca?
Monitörünün marka modelinden çözünürlüğünü öğrenebilirsin, arkasında hangi girişlerden var.

S
Yani işlemcim mi kötü oluyor, ekran kartı mı? Almayı düşünüyorum zira YouTube'da i5 3330 işlemciyle ve i5 3470 işlemciyle 60 sabit med ve Low RDR 2 1080P oynanılıyor, alsam nasıl bir sorun çıkar?
Ekran kartı kötü.
O işlemci 1050ti bile besleyebilir belki hafif darboğaz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…