Çözüldü R7 240 i5 750 performansı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sayslowman

Decapat
Arkadaşlar ben R7 240 alacağım bir de 8 GB RAM takacağım (işlemci başlıkta belirttim). Eski sistem biliyorum ve bunu yükselteceğim. Lütfen bana diğer konularımdaki gibi R7 240 kötü falan demeyin tek çarem o. Lütfen bana bu sistemle kaç FPS alırım oyunlarda söyleyin ( oyun fark etmez tüm oyunları oynayabilirim :) ). Lütfen destek olun aylık 150 TL taksitle RAM ve ekran kartını alacağım.

Linkler:
.
.

Biliyorum bende ahım şahım oyun oynatmayacağını GTA 5 gibi oyunları kaç FPS verir acil cevap.
Monitörüm 768P (1366X768)

Çözüm
Xenon işlemci ile overclock yapıp RX 550 kıllanırsanız bence çok daha iyi olur. Arkadaşlar da belirmiş ağızlarına sağlık.
Evettttt dolardan habersizsiniz galiba başını almış gidiyor. Ne alayim namusuz gibi RTX 2080 alıpda parasını vermeyeyim mi?

Biz sisteminize laf etmedik sadece ben olsaydım demiş arkadaş bu garip ve gereksiz tepkiyi neden verdiniz anlamadım. Ben size ilk mesajımda RX 550 ve dönüştürücü alıp yanında 8 GB RAM ile rahat bir şekilde oyun oynayabileceğinizi belirttim. Hayırlı olsun şimdiden.

Evettttt dolardan habersizsiniz galiba başını almış gidiyor. Ne alayim namusuz gibi RTX 2080 alıpda parasını vermeyeyim mi?
Bu ne şimdi dalga mı geçiyorsun? Önce yazdığım cümleyi doğru düzgün oku.
@Silinen üye güzel bir şekilde açıklamış size.

@Sayslowman sizi cidden anlamıyorum konu başından beri yardımcı olan kişi bendim efendi gibi hem sizin daha iyi performans almanız için uğraştım hem de nasıl sistemi iyileştirebileceğinizden bahsettim ve siz tutmuş beni eleştiriyorsunuz. Yazık, yakıştıramadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı