Çözüldü i5 750 R7 240 performansı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sayslowman

Decapat
Merhaba bende i5 750 var. Ben elimde bulunan sistemi yükselteceğim R7 240 ve 4 GB RAM alacağım (elimdekiyle birlikte toplam 8 GB RAM)
Peki sizce ortalama oyunlarda alacağım FPS kaçtır? (SSD yok)

Çözüm
Dostum GTA 5'te i5 750 işlemci 8 GB RAM ve bu R7 240 ile kaç FPS alırım.

1080P'ye kıyasla 720P'de iki kat fazla FPS alırsın çözünürlük yarıya iner çünkü senin çözünürlüğün 720P'den yüksek tahmini 45-50 FPS alırsın diye tahmin ediyorum 768P düşük ayarlarda. Ama GTA Online'da kasar haberin olsun. Benim ekran kartım hikaye modunda Full artı Full açarken GTA Online'da Ultra'dan High grafik ayarlarına çekiyorum kasmasın diye kasıyor çünkü bazen.
Dostum GTA 5'te i5 750 işlemci 8 GB RAM ve bu R7 240 ile kaç FPS alırım.

1080P'ye kıyasla 720P'de iki kat fazla FPS alırsın çözünürlük yarıya iner çünkü senin çözünürlüğün 720P'den yüksek tahmini 45-50 FPS alırsın diye tahmin ediyorum 768P düşük ayarlarda. Ama GTA Online'da kasar haberin olsun. Benim ekran kartım hikaye modunda Full artı Full açarken GTA Online'da Ultra'dan High grafik ayarlarına çekiyorum kasmasın diye kasıyor çünkü bazen.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı