R7 240 İçin Güç Kaynağı

AMD-Radeon-R7-240.jpg
R7 240 50 Watt tüketiyor. Hatanı düzeltiyorum. Kendi hatamı da düzelttim
 
@SamiD Dostum belli ki değerler yanlış neden inat ediyorsun ki ? @sangreal_1905 Arkadaşın verdiği resim AMD'ye ait bu da bilginin kesin doğru olduğunu kanıtlıyor.

Sen önce senden büyük birisiyle dostum diye konuşma bu bir.
İkincisi ben yanlış demedim zaten. Benim verdiğim değer max. değer dedim. Niye bu kadar büyüttün yani ha 30 watt ha 100 watt ne farkedecek ? Adam öğreneceğini öğrendi gitti cevap bile vermiyor baksana. Herkes herşeyi biliyor bir tek biz yanlışız ha :ölü:
 
@SamiD Sonuçta yanlış bilgi veriyorsun adam belki ona göre alacak PSU'yu. Doğru bilgi bu kadar kesinken sen neden uzattın ben de bunu anlamadım. Neyse uzatmaya gerek yok. Bir hatam olduysa kusura bakma.
Bak hala uzatıyorsun yanlış bilgi diyorsun. Kardeşim siteye gir bak max tükettiği güç var boşta kaldığı zaman referans alınan güç var. Benim gönderdiğim site de verilen değer max değer diyorum. Tekrar yazdırtma aynı şeyleri ve konuyu kapat.
 
Çalışması için gerekli minimum güç 30, Max çektiği güç yük altında 50 diyelim.

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı