- Makaleler
- 3
Bu forumda buldum. R7 240 güç tüketimi diye yazarsan 30 W olduğunu öğrenirsin. Ayrıca R7 250 65 W güç tüketiyor. Aynı kartı bende kullanıyorum.
Bu forumda buldum. R7 240 güç tüketimi diye yazarsan 30 W olduğunu öğrenirsin. Ayrıca R7 250 65 W güç tüketiyor. Aynı kartı bende kullanıyorum.
@SamiD Dostum belli ki değerler yanlış neden inat ediyorsun ki ? @sangreal_1905 Arkadaşın verdiği resim AMD'ye ait bu da bilginin kesin doğru olduğunu kanıtlıyor.
Bak hala uzatıyorsun yanlış bilgi diyorsun. Kardeşim siteye gir bak max tükettiği güç var boşta kaldığı zaman referans alınan güç var. Benim gönderdiğim site de verilen değer max değer diyorum. Tekrar yazdırtma aynı şeyleri ve konuyu kapat.@SamiD Sonuçta yanlış bilgi veriyorsun adam belki ona göre alacak PSU'yu. Doğru bilgi bu kadar kesinken sen neden uzattın ben de bunu anlamadım. Neyse uzatmaya gerek yok. Bir hatam olduysa kusura bakma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.