R7 240 ve Q6600 Dusuk Performans Sorunu

diyaryavas

Hectopat
Dün Q6600 işlemci almıştım. Bilgisayarıma taktım sıkıntısız çalıştığı bilgisayara format attıktan sonra Counter Strike GO yükledim, driverları yükledikten sonra ekran kartının oyunu açtım yüksek ayarlarda 50 FPS alıyordum. Sonra bilgisayarı kapattım aradan 2-3 saat geçti tekrar açtım bilgisayarı tekrar CS GO'ya girdiğimde 10 FPS'nin ustune çıkamıyorum.

Sistemim:
- R7 240
- Q6600
- 2+2 4 GB DDR2 800MHz RAM
- DQ965GF Anakart
- 80 GB Harddisk
- Windows 8.1 işletim sistemi
- 300W power sorun nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 249933
Driverler yuklu olmasına ragmen r7 240u neden HD7700 diye goruyor ?
AIDA 64 programında benim R7 240'ım da HD7730 olarak gözüküyordu. Bunlar problem değil. Hocam siz kasayı açın, fanlar çalışıyor mu bir bakın, lütfen. Ben de aynı sorunları yaşadım. Şuan ekran kartım serviste. Fanının çalışmadığını farkettim.

Hocam fanlar sıkıntısız calısıyor ekran kartı kasası acık fanlar sıkıntısız calısmakta

Hocam fanlar sıkıntısız calısıyor ekran kartı kasası acık fanlar sıkıntısız calısmakta
Hah tamam. Fanlar çalışıyorsa, iyi soğutması lazım. Sıkıntı büyük ihtimal yazılımsal. Yani ben emin değilim. Q6600'la R7 240'ın sorunsuz çalışması lazım CS'de. RAM'de yeterli CS için. Ben Q9550 aldım. R7 240 var bende de. Ama ekran kartımın fanı bozuldu, tam işlemciyi aldıktan önce. Deneyemedim hala performansı. Serviste...

Recep abi keske bi goz gezdirse bu sorunuma onun cozeceginden eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…