R7 240 ve Q6600 Dusuk Performans Sorunu

diyaryavas

Hectopat
Dün Q6600 işlemci almıştım. Bilgisayarıma taktım sıkıntısız çalıştığı bilgisayara format attıktan sonra Counter Strike GO yükledim, driverları yükledikten sonra ekran kartının oyunu açtım yüksek ayarlarda 50 FPS alıyordum. Sonra bilgisayarı kapattım aradan 2-3 saat geçti tekrar açtım bilgisayarı tekrar CS GO'ya girdiğimde 10 FPS'nin ustune çıkamıyorum.

Sistemim:
- R7 240
- Q6600
- 2+2 4 GB DDR2 800MHz RAM
- DQ965GF Anakart
- 80 GB Harddisk
- Windows 8.1 işletim sistemi
- 300W power sorun nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi sıkıntısız calısıyor hayır anlamadıgım driveri yukledim sıkıntısız calıstı oyunları oynadım bilgisayarı yeniden baslattımda 10 fps ustune cıkmıyor hep boyle oluyor ekran kartımı alalı 3 hafta oldu sizce ekran kartımı arızalı

İslemci darbogaz yapıyor diye islemciyi değistirdim sonra pc formatladım ekran kartı driverlerini yukledim cs ye girdigimde gayet guzel fps ler alıyordum fakat bilgisayarı yeninden baslattıktan sonra ayarlar en yuksektede olsa en dusuktede olsa fps 10-15 gibi gidip geliyor cıldırmak uzereyim tek istedigim akıcı bi sekilde cs oynamaktı. Ekran kartında arıza olabilirmi ? 1 Ay olmadı alalı bozuk vermis olabilirlermi veya amd driverlerinde bi problem ?

MSI afterburner ile oyun içi değerlerini paylaşabilir misiniz ?
IMG_20170723_211217.jpg

Driverler yuklu olmasına ragmen r7 240u neden HD7700 diye goruyor ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı