The_rain_master
Hectopat
Pardon hocam onu unutmuşum.Hocam tamam aynası olmasın ama adama ulaşamıyorum öyle bi sıkıntı var ayna çözülür
Bu da var bunda M2 SSD girişi de var.
Pardon hocam onu unutmuşum.Hocam tamam aynası olmasın ama adama ulaşamıyorum öyle bi sıkıntı var ayna çözülür
Bu da iyi midir 3200 MHz değeri neyi ifade eder anakartta bizim alcağımız ramin performansını verir mi tam olarakPardon hocam onu unutmuşum.
Bu da var bunda M2 SSD girişi de var.
Ramleri 3200de kullanabilirsiniz hocam alacağınız ramler 3600 olsa bile 3200de çalışır ama çok da bi performans farkı olacağını düşünmüyorum. Ramleri de 3200 MHz olanını bulursanız daha ucuza o da alınabilir. Bütçe kısıtlı olunca maalesef 3600 destekli anakart bulmak zor oluyor.Bu da iyi midir 3200 MHz değeri neyi ifade eder anakartta bizim alcağımız ramin performansını verir mi tam olarak
RAM'leri 3200'de kullanabilirsiniz hocam alacağınız RAM'ler 3600 olsa bile 3200'de çalışır ama çok da bir performans farkı olacağını düşünmüyorum. RAM'leri de 3200 MHz olanını bulursanız daha ucuza o da alınabilir. Bütçe kısıtlı olunca maalesef 3600 destekli anakart bulmak zor oluyor.
Bütçemi aşıyor aslında aşmıyor ama biraz daha uyguna bulabilir miyiz 700-850 bandında anakartın artmasından dolayı
Yüklüyor…
www.sahibinden.com
Diğer düzgün ilanlarda get istememiş satıcılar. En uygun bunu buldum.
İşlemci seçimi bütçe için iyi seçim.Bu ilan get yapmıyor @The_rain_master ın attığı RAM'lerden hangisi uygundur
Anakart bu
İşlemci de Ryzen 3 3100. 1000 TL bandında daha performanslı işlemci var mı varsa rica edeceğim sizden @AceTeq @The_rain_master
Peki ryzen 3 3100 mü yoksa ryzen 3 4100 mü yoksa intele mi yönelmeliyim bu anakarta intel işlemci takılır mıİşlemci seçimi bütçe için iyi seçim.
Bütçe elverirse bunu almanızı tavsiye ederim. Kendi sistemimde de aynı rami kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.