R7 250 sisteme CS2 oynamak için işlemci tavsiyesi

Bu da iyi midir 3200 MHz değeri neyi ifade eder anakartta bizim alcağımız ramin performansını verir mi tam olarak
Ramleri 3200de kullanabilirsiniz hocam alacağınız ramler 3600 olsa bile 3200de çalışır ama çok da bi performans farkı olacağını düşünmüyorum. Ramleri de 3200 MHz olanını bulursanız daha ucuza o da alınabilir. Bütçe kısıtlı olunca maalesef 3600 destekli anakart bulmak zor oluyor.

RAM'leri 3200'de kullanabilirsiniz hocam alacağınız RAM'ler 3600 olsa bile 3200'de çalışır ama çok da bir performans farkı olacağını düşünmüyorum. RAM'leri de 3200 MHz olanını bulursanız daha ucuza o da alınabilir. Bütçe kısıtlı olunca maalesef 3600 destekli anakart bulmak zor oluyor.

Anakartı 1500 istiyor Param Güvende ile o açığı RAM'le kapatabiliriz 3200MHz 8x2 ile o zaman

Son düzenleme:
Daha önce atılan RAM satılmış hocam zaten. Daha ucuza bulunabilirse dediğiniz gibi kapatılabilir.

Bunlar uygun mudur bütçenize?

Bütçemi aşıyor aslında aşmıyor ama biraz daha uyguna bulabilir miyiz 700-850 bandında anakartın artmasından dolayı

Diğer düzgün ilanlarda get istememiş satıcılar. En uygun bunu buldum.

Bu ilan get yapmıyor @The_rain_master ın attığı RAM'lerden hangisi uygundur
Anakart bu
İşlemci de Ryzen 3 3100. 1000 TL bandında daha performanslı işlemci var mı varsa rica edeceğim sizden @AceTeq @The_rain_master

Son düzenleme:
Bu ilan get yapmıyor @The_rain_master ın attığı RAM'lerden hangisi uygundur
Anakart bu
İşlemci de Ryzen 3 3100. 1000 TL bandında daha performanslı işlemci var mı varsa rica edeceğim sizden @AceTeq @The_rain_master
İşlemci seçimi bütçe için iyi seçim.
Bütçe elverirse bunu almanızı tavsiye ederim. Kendi sistemimde de aynı rami kullanıyorum.

@AceTeq hocam bu ramler nasıl sizce birde satıcı güvenilir mi bilmiyorum 1000 TL ikinci el ram almaktansa bunu mu almak mantıklı sizce. Emin olmadığım için size de danışayım dedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı