R7 250 vs R7 250X?

Moderatör ekibine sesleniyorum, kısaltmaları yanlış yazdım diye ban atmak ne ya? Tabletten yazıyorum alışveriş yapıcaz şurda azcık insafiyetli olun. Sipariş ettim ben artık. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Molex ne aydınlatır mısınız? Ya kardeşim bilmeyen konuşmasın kafam çorba oldu ya. Psu resmim şu konuda mevcut. Psu yetmiyorsa iptal edeceğim siparişi.
AMD Athlon 64 x2 DDR2 kasaya upgrade

Ben yinede üstadı çağırayımda n'olur n'olmaz @Recep Baltaş konuya gelir misin?

Muhtemelen biri seni şikayet etmiş. Bu arada işlemcin orada yazan işlemci ise pek bir şey yapamazsın. İşlemci olarak AMD Athlon dan bahsediyorum. Bende aynı işlemciyi kullanıyorum ve çöpe atasım geliyor. Molex ise bir kablo çeşidi. Bu ara da ekran kartı olarak HD serisinden, marka olarak Sapphire, Zotac ve Powercolur a pek yaklaşma. Zotac 3 sene dayanmaz. Sapphire çok hata veriyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada PSU 80+ Plus gibi bir sertifikaya sahip mi?

Psu 80 plus sertifikasına sahip değil malesef hocam. 300w frisby önceki yorumda attığım linkteki konuda var resmi ordan bakabilirsiniz. En iyi r7 250x sapphire dediler aldık. Elimde bir tane daha 300w psu var quake oda iyi değil fakat daha önce kasamın orjinal 450w psusu yandığında binadaki bir abim vermişti.

Peki molex ile nasıl bağlarız şu ekran kartını? Recep Baltaş'ın videolarında var mı?

Bence 150 TL daha verip yeni bir PSU alın. Tabii sistemi sizinki karşılamazsa. Önerim Corsair Builder VS serisi 450 Watt güç kaynağı.

Bu arada kasanız kötüymüş. Ben de bilirim acınızı. Bence bütçeniz var ise 1000 TL bir sistem toplayalım. Şimdilik işinizi görür.

O zaman deneyin bence. Ve ya kasayı toptan sat üstüne para biriktir 1000 TL bir sistem toplayalım sana. Belki PSU yeterli gelir.

Şuan mümkün değil. Pederin dilinden kurtulamam vallahi :D. Yanında 2gb DDR2 ramde sipariş etmiştim. 379 TL'ye kargo dahil olarak geliyor. Artık girdik bir işe psu yetsinde başka bir şey istemiyorum ben.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı