R7 250X GTA 5 Performansı

İnanamıyorum :) . Sapphire alsam aynı performansı alabilir miyim? Asus mu almalıyım?
İşlemciyi
Pentium G3258 mi?
Amd FX8300 mı?
almalıyım?

murat988. Oyun içi işlemci ve gpu kullanımı nasıl, bakabilir misiniz? Özellikle şehirde arabaların yoğun olduğu yerde.

murat988. Oyun içi işlemci ve gpu kullanımı nasıl, bakabilir misiniz? Özellikle şehirde arabaların yoğun olduğu yerde.
Ekran karti %99'de islemci ise %50-%60

İnanamıyorum :) . Sapphire alsam aynı performansı alabilir miyim? Asus mu almalıyım?
İşlemciyi
Pentium G3258 mi?
Amd FX8300 mı?
almalıyım?
Sapphire modelinde bakir sogutma sistemi var yani daha iyi.performans olarak ayni.ve bence g3258 le bu ekran karti performansinin yeteri kadar olacagini dusunmuyorum.kanatimce amd ekran kartinda amd islemci olursa daha iyi performans veriyor

Son düzenleme:
Ekran karti %99'de islemci ise %50-%60

Sapphire modelinde bakir sogutma sistemi var yani daha iyi.performans olarak ayni.ve bence g3258 le bu ekran karti performansinin yeteri kadar olacagini dusunmuyorum.kanatimce amd ekran kartinda amd islemci olursa daha iyi performans veriyor

Alakası yok. Hangi işlem güçlüyse o daha çok performans verir. Bakınız: i5 6600K

İşlemci kullanımın çok iyi bende tüm çekirdekler % 98 - 100.
Bence ekran kartı %130'da. Bu performans inanılmaz. Umarım R7 260X'im ile aynı performansı alırım.
Aynı performansı veya daha fazlasını almak istiyorsan işlemcini güçlü tutmalısın. Ben i3 4160 ve r9 285 ile aynı ayarlarda 50 fps alıyorum. İşlemci kullanımı %98-100, gpu kullanımı ise %50-70 arasında. İ3 pişmanlıktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı