O siteden yükledim ama Battlefield 4'de mantle veya directx seçebileceğim Graphics Apı seçeneği yok.Download Drivers bu siteden ekran kartı sürücüsünü bulup yüklemen gereklidir.
14.7 indirmem için herhangi bir silme işlemi felan lazım mıdır?14.7 Beta sürücüyü indirip Catalyst altından Mantle ayarlarını yapın.
Kaldırdığıma değer mi, oyunlarda çok performans artışı sağlıyabilir mi? Kusura bakma vaktini aldım. Birde Mantle ayarları derken Catalyst'den mi ayarlıyoruz yoksa Catalyst'i alta alıp oyuna girince grafiklerden mi ayarlıyoruz?Eski sürücüyü komple kaldırmanızda fayda var.
Catalyst'den nasıl ayarlıyacağım?Bak dikkat edersen sana sürücüyü kaldır demedim. 14.7 Beta yüklemen için eski sürücüyü kaldır dedim. Yani sen yine sürücü yükleyeceksin. Sürücüsüz oyun oynayamazsın. Mantle ayarlarını hem Catalyst altından, hem de desteklenen oyundan ayarlayacaksın. 14.7 ile buna gerek bile olmayabilir. Doğrudan açık bir şekilde gelir belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.