R7 265 Mantle Desteğinden Nasıl Yararlanabilirim?

Silent

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mantle desteğinden nasıl yararlanacağım? Ekran kartım R7 265. Bir şey indirmemiz felan gerekiyor mu, yoksa Catalyst Control Center'in olması yeterli mi?

Yardım beyler.

Eski sürücüyü komple kaldırmanızda fayda var.
Kaldırdığıma değer mi, oyunlarda çok performans artışı sağlıyabilir mi? Kusura bakma vaktini aldım. Birde Mantle ayarları derken Catalyst'den mi ayarlıyoruz yoksa Catalyst'i alta alıp oyuna girince grafiklerden mi ayarlıyoruz?

Bak dikkat edersen sana sürücüyü kaldır demedim. 14.7 Beta yüklemen için eski sürücüyü kaldır dedim. Yani sen yine sürücü yükleyeceksin. Sürücüsüz oyun oynayamazsın. Mantle ayarlarını hem Catalyst altından, hem de desteklenen oyundan ayarlayacaksın. 14.7 ile buna gerek bile olmayabilir. Doğrudan açık bir şekilde gelir belki.

Bak dikkat edersen sana sürücüyü kaldır demedim. 14.7 Beta yüklemen için eski sürücüyü kaldır dedim. Yani sen yine sürücü yükleyeceksin. Sürücüsüz oyun oynayamazsın. Mantle ayarlarını hem Catalyst altından, hem de desteklenen oyundan ayarlayacaksın. 14.7 ile buna gerek bile olmayabilir. Doğrudan açık bir şekilde gelir belki.
Catalyst'den nasıl ayarlıyacağım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı