R7 265 Sistem Battlefield 4 FPS düşüşleri

Son care yeni bir HDD alayim o zaman. Bir ara sorun ram diyodum 4 GB vardi 1 hafta once ram aldim ayni sorun olunca baya sinirlenmistim. :( Bakalim nasil olucak. Yorumlariniz icin tesekkurler.

Aslinda bunu soylemesem olmiyicak HDD 320 GB ve baya eski zaten kullanmiyorumda. Oyunlari dijital aliyorum. Zamani gelmis galiba yeni hdd almanin.

Mekanik hard diski kullanıyorsanız oyunlar kısım kısım yüklendiğinden o yükleme sırasında ani fps düşüş olayları olma ihtimali vardır.SSD'ye kurumunu yaparsanız böyle bir sorun olmaz.

İşlemciyi buharlı lokomatifin kazanı var sayalım,kömür vagonu ve kazana kömür atan makinisti bütün olarak hard disk olarak var sayalım.Trenin daha hızlı gitmesini sağlamak için daha hızlı kömür atmak gerekir...

Mekanik hard diski kullanıyorsanız oyunlar kısım kısım yüklendiğinden o yükleme sırasında ani fps düşüş olayları olma ihtimali vardır.SSD'ye kurumunu yaparsanız böyle bir sorun olmaz.

İşlemciyi buharlı lokomatifin kazanı var sayalım,kömür vagonu ve kazana kömür atan makinisti bütün olarak hard disk olarak var sayalım.Trenin daha hızlı gitmesini sağlamak için daha hızlı kömür atmak gerekir...

En yakin zamanda hdd ve sdd alacagim bakalim nasil olucak. :)

Tesekkurler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı