R7 2700X-RTX 2070 mini 8 GB'li sisteme monitör önerisi

Eğer zorlayabiliyorsan gerçekten 2k 144Hz ve en az 27" bir monitör almanı çok isterim. Monitör bir kere alınacak bir şey, pek çok parçadan çok daha uzun süre kullanacaksın muhtemelen herkes gibi. O yüzden 1.500TL'ye bulabileceğin monitörlerin pek verimli olacagını sanmıyorum. Acelen yoksa kenara biraz daha para ayırıp bütçeni yükseltmeni öneririm. Hadi 27" olmasa da en azından 24" ve 2K monitör almalısın bence.

MSI MAG241C kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Monitörlerin %80'inde ölü piksel ve ışık sızması var. Geçmişte servise gönderdiğim monitörü değişim raporuyla yeni bir monitörle değiştirdiler ama gelen monitör eskisinden daha sorunlu.

Eğer zorlayabiliyorsan gerçekten 2k 144Hz ve en az 27" bir monitör almanı çok isterim. Monitör bir kere alınacak bir şey, pek çok parçadan çok daha uzun süre kullanacaksın muhtemelen herkes gibi. O yüzden 1.500TL'ye bulabileceğin monitörlerin pek verimli olacagını sanmıyorum. Acelen yoksa kenara biraz daha para ayırıp bütçeni yükseltmeni öneririm. Hadi 27" olmasa da en azından 24" ve 2K monitör almalısın bence.
peki önerebileceğin çok uygun fiyatlı 24" 2k curved monitör var mı hocam
AOC AGON AG241QX 23.8" 144 Hz 1ms Fiyatı
Bu monitörün siparişini verdim. İnş. iyi bişeydir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı