R7 2700X ve GTX 1070 Ti Sistem Toplama

Monitör: Lg 27Ud58-B 27" 5Ms (2Xhdmı+Display) Freesync 4K Uhd Ips Oyuncu Monitör Fiyatı ve Özellikleri 2299 TL
PSU: Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı 609 TL
Kasa: PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus 497,98 TL
123.PNG

Toplam 12510,28 TL

Elinize sağlık ama monitörün o kadar pahalı olmasına gerek yok. Çünkü 12.500 TL'ye kadar çıkamam. En ama en maksimum 12.250 TL. Sistem güzel fakat monitör daha ucuz bir şey olursa daha iyi olur.
Teşekkür ederim.

Elinize sağlık ama monitörün o kadar pahalı olmasına gerek yok. Çünkü 12.500 TL'ye kadar çıkamam. En ama en maksimum 12.250 TL. Sistem güzel fakat monitör daha ucuz bir şey olursa daha iyi olur.
Teşekkür ederim.
Monitörü daha önce @Oreki önerirken görmüştüm. 4K IPS özelliklere sahip diye önermiştim. Tabii ki 2K bir modelle değiştirebilirsiniz. 1800 TL civarına var 2K monitörler.

Teşekkür ederim.
Monitörü 2K alabilirsin, diğerleri gayet iyi seçilmiş.

@199688
Birde şöyle bir problemim var. Ben daha önce hiç masaüstü bilgisayar kullanmadım haliyle hiç montaj yapmadım. Sinerjiden montaj hizmeti almalı mıyım?
Sinerji yapıyor mu tam bilmiyorum ama garanti olsun dersen al. Technopat'in montaj videoları var ben ve birçok kişi ordan izleyerek öğrenmiştik. Bilgisayarcıya götürmeni önermem pahalı parçalar bunlar.

@199688

Hocam toplam 10.300 TL yapıyor. Kasa toplama işlemi için kasayı oradan almak gerekiyor o yüzden kasa ve PSU değiştirmeden bıraktım az çok şekillendi artık sistem. PSU yeterli gelir dimi? Güzel oldu bence.
Screenshot_10.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı