R7 2700X ve GTX 1070 Ti Sistem Toplama

Hocam peki bu PSU seçiminde bronz veya altın sertifika olması çok mu önemli?

Monitörü de dahil etmemiz gerek. Çünkü her şey alındığında monitör açıkta kalıyor.
Gerekirse telefonumu satarım, iPhone 7 + 128 GB modeli var. Yani bu en son çare işin içinden çıkılmaz ise.
Ben Bronz sertifikalı PSU kullanıyorum. Ki kullandığım PSU'yu listeye eklemiştim. Memnunum ve öneririm. Monitör konusuna gelince, o muallakta olan 1000TL'ye bağlı monitör konusu :) Ben yine bazı kişileri etiketliyim onlar yardımcı olabilirler kasa konusunda.

@Pantheon @Oreki

Monitörde vazgeçilmezimiz :D : @GCN
@Silinen üye
Hocam annemden de sözü aldım, oda 200 dolar verecek şanslı günümüzdeyiz galiba.
Toplam bütçemiz 12.250 TL şuan. Monitör dahil bir sistem toplayabiliriz artık. Yardımcı olursanız sevinirim.
@GCN 'nin 1 numaralı tavsiyesi :D :
Viewsonic VA2719-2K-SMHD 27" 5ms 60Hz (DisplayPort+HDMI) Fiyatı

Öncelikle yeni çıkan Corsair Vengeance RGB Pro belleklere geçin.
Ekran kartı olarak GTX 1070 Ti ile GTX 1080 arasında uçuk bir fark yok. GTX 1080 daha mantıklı olacaktır.
Anakart olarak X470 serisi seçerseniz daha optimize olur. PSU olarak Thermaltake İRGB Plus serisi yada Cougar CMX seriside olabilir. Fakat ideal olan Corsair VS650.

888.png

https://www.amazon.com/gp/product/B06XXJMDTM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Amazon'dan hiç ürün almadım. O yüzden nasıl oluyor bilmiyorum. Yukarıdaki linkte sanıyorum kargo bedava oluyor. Ama üstüne para ekleniyor mu anlayamadım. 650$ fiyatı ile 4000TL ediyor.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 333037
https://www.amazon.com/gp/product/B06XXJMDTM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Amazon'dan hiç ürün almadım. O yüzden nasıl oluyor bilmiyorum. Yukarıdaki linkte sanıyorum kargo bedava oluyor. Ama üstüne para ekleniyor mu anlayamadım. 650$ fiyatı ile 4000TL ediyor.

@Pantheon
Hocam merhabalar ilgilendiğiniz için teşekkürler. Genelde X470 olarak tavsiye ettiler. Siz neden B450 tercih ettiniz?
Birde ekran kartını Amazon.de üzerinden alırım. Sizin attığınız linkte vergi ve kargo dahil 799 dolar ediyor.
Birde sistemi topladığınız site hangisi?

Sinerji. Amazon.de biraz tuzlu oluyor. Malum Euro'da uçtu. Resmi düzenledim, kusura bakmayın normalde eklerdim nereden olduğunu. Aşırı OC yapmayacaksanız B450 yeterlidir. Zaten seçtiğim anakart kötü değil. X470'ler gereksiz pahalı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı