R7 2700X ve GTX 1070 Ti Sistem Toplama

1537699027557.png
Viewsonic Va2719-2k-smhd 27" 5ms 60hz (displayport+hdmı) Wqhd Ips - n11.com

Hocam PSU modüler değil sanırım, bu dezavantaj olur mu? Birde kasa da hava sirkülasyonu sorun çıkarmaz dimi? Biraz pimpirikliyim de kusura bakmayın.
Kasayı technopat önermişti hatta topladıkları sistemde var hava sirkülasyonu iyi gibi duruyor. Güç kaynağı için problem olmaz diye düşünüyorum Akasa PSU genel olarak kullanılıyor tavsiye ediliyor. Başka marka model varsa uygun fiyatlı onu da seçebilirsiniz kötü olduğunu sanmıyorum ama.

Kasayı technopat önermişti hatta topladıkları sistemde var hava sirkülasyonu iyi gibi duruyor. Güç kaynağı için problem olmaz diye düşünüyorum Akasa PSU genel olarak kullanılıyor tavsiye ediliyor. Başka marka model varsa uygun fiyatlı onu da seçebilirsiniz kötü olduğunu sanmıyorum ama.

PSU Aerocool KCAS serisi 650W 80+ Gold modelini alacağım, muhtemelen.

O da iyi seçim ama Phanteks P300 kasa iyi bence görüşünü de çok hoş :). Alacağınız parça modeller belli mi? Monitör 1080p yada 2K' mı düşünüyorsunuz?
Monitöre bütün sistemi satın aldıktan sonra bakacağım. Çünkü kaç TL kalacak henüz belli değil.
@Msevket44
Monitör için 1000-1500 TL gibi bir para kalacak.

Monitöre bütün sistemi satın aldıktan sonra bakacağım. Çünkü kaç TL kalacak henüz belli değil.
@Msevket44
Monitör için 1000-1500 TL gibi bir para kalacak.
O paraya alacağınız monitör yazık olacak gibi çünkü 144 HZ 1080P monitör zor alınır ucuzları var ancak çok kaliteli değil en azından attığım linkteki MSİ VA panel gayet şık sağlam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı