R7 370 driveri yükleyince ekran kararıyor

• Konuyu başlatan Ducq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 436
Elime bir PC geldi ve PC de driver güncelleyince ekran kararıyor. Bu PC açılırken Windows logosundan sonra da oluyor ve ekranı kullanamıyorum. Bunun nedenleri ne olabilir? Kullandığım ekran kartı Sapphire Vapor-X AMD Radeon R7 370 4 GB OC GDDR5.

DDU ile ekran kartına ait driver programları silip tekrar kurmayı deneyin. %90 chipset sorunu gibi duruyor. BIOS veya POST ekranında ilginç şekil veya çizgiler de var mı?

DDU ile ekran kartına ait driver programları silip tekrar kurmayı deneyin. %90 chipset sorunu gibi duruyor. BIOS veya post ekranında ilginç şekil veya çizgiler de var mı?

DDU hakkında hiçbir bilgim yok. BIOS ekranındada hiçbir problem yok. Driver kurmadan bu ekran kartını kullanma şansım yok mudur?

Belirttiğim gibi chipset sorunu var ise driver kurulmadığında ekran kartı tam yüke binmediği için o şekilde çalışma durumu oluyor. Sadece görüntü almak için kullanılabilir tabii.

Belirttiğim gibi chipset sorunu var ise driver kurulmadığında ekran kartı tam yüke binmediği için o şekilde çalışma durumu oluyor. Sadece görüntü almak için kullanılabilir tabii.

Tamamdır teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Rica ederim. Önce güvenli modda başlatıp elle veya DDU ile ekran kartı driver dosyalarını silin sonra normal şekilde başlatmayı deneyin.

Şu an kullandıgım PC'ye hiç driver yüklemedim sadece görüntü alıp sorunu bulmaya çalışıyorum. Format atıp denemiştim fakat tekrar siyah ekran gördügümden dolayı format atıp driver yüklemedim.

Şu an kullandıgım PC'ye hiç driver yüklemedim sadece görüntü alıp sorunu bulmaya çalışıyorum. Format atıp denemiştim fakat tekrar siyah ekran gördügümden dolayı format atıp driver yüklemedim.
Format attıktan sonra internete bağlıysa siz kurmasanız dahi otomatik driver kurulmuş ve sonra sorun tekrarlanmış olabilir. Format attıktan sonra ilk seferinde masaüstü geliyor mu sorunsuz?

Format attıktan sonra internete bağlıysa siz kurmasanız dahi otomatik driver kurulmuş ve sonra sorun tekrarlanmış olabilir. Format attıktan sonra ilk seferinde masaüstü geliyor mu sorunsuz?

Format atıldıktan sonra harici bir internet adaptörü kullandıgımdan dolayı internetsiz şekilde masaüstünü gördüm ve kullandıgım adaptörün driverini kurdum( CD aracılığıyla ). Ekran kartına herhangi bir güncelleme gelmedi ve ekran kartı aygıt yöneticisindede gözükmüyor maalesef. Ve ekran kartı tamiri olur mu kurtarma şansımız var mıdır veya önerebileceginiz ekran kartı var mıdır?

Format atıldıktan sonra harici bir internet adaptörü kullandıgımdan dolayı internetsiz şekilde masaüstünü gördüm ve kullandıgım adaptörün driverini kurdum( CD aracılığıyla ). Ekran kartına herhangi bir güncelleme gelmedi ve ekran kartı aygıt yöneticisindede gözükmüyor maalesef. Ve ekran kartı tamiri olur mu kurtarma şansımız var mıdır veya önerebileceginiz ekran kartı var mıdır?
Chipset veya VRAM sorunu yaşıyorsanız tamire hiç uğraşmayın boşa para vermeyin derim. Ekran kartınızın sorunu ve varsa arızandan emin olursanız sistemi kullanım amacınıza ve bütçenize göre yeni bir konu açıp tavsiye alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı