R7 370-I7 7700k Isınma ve hızlı fan sorunu

Colt44

Megapat
Daha fazla  
R7 370 4GB Msi
i7 7700k 4.2 GHz
Dark Aquaforce 240mm likit soğutucu
1 HDD 500GB
1 SSD 120GB FORCE LE
2x Kasa Fanı
DDR4 2400Mhz 16 GB HyperX Fury
Gigabyte G270-Gaming 3
Corsair vs serisi 550watt 80 plus PSU

Arkadaşlar sistemi yeni topladım. Dün CsGo girip test etmek istedim. 290 295 FPS alıyorum ayarlar ultrada fakat oyunu açınca fanlar cok hizli calisip gürültü yapmaya başlıyor. Hızlanıp hızlanıp yavaşlıyor ve ısınıyor. Bir bilgisayarci tanıdığım güç kaynağının yetersiz olabilecegini söyledi sizce neden olabilir önerileriniz nelerdir ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 370 4GB Msi
i7 7700k 4.2 GHz
Dark Aquaforce 240mm likit soğutucu
1 HDD 500GB
1 SSD 120GB FORCE LE
2x Kasa Fanı
DDR4 2400Mhz 16 GB HyperX Fury
Gigabyte G270-Gaming 3
Corsair vs serisi 550watt 80 plus PSU

Arkadaşlar sistemi yeni topladım. Dün CsGo girip test etmek istedim. 290 295 FPS alıyorum ayarlar ultrada fakat oyunu açınca fanlar cok hizli calisip gürültü yapmaya başlıyor. Hızlanıp hızlanıp yavaşlıyor ve ısınıyor. Bir bilgisayarci tanıdığım güç kaynağının yetersiz olabilecegini söyledi sizce neden olabilir önerileriniz nelerdir ? Teşekkürler.
Haydaaaaa. Hocam sistem çok dengesiz.

Kardeşim o sisteme o ekran kartı Ejderha'nın yanında kuş gibi kalmış. Bir RX 480 veya GTX 1060 almanı öneririm. Bütçe sıkıntısı yoksa GTX 1080 1-2 ay daha bekleye bilirsen GTX 1080 Tİ öneririm.

Anladığım kadarıyla ekran kartı eskiden kaldı ve sizde yeni bir ekran kartı almak için para biriktiriyorsunuz çünkü kimse size bu işlemcinin yanına o ekran kartını önermez önerdiyse de ağır kazık atmış demektir. Neyse konuya dönersek CS:GO işlemciye yüklenen bir oyun belki ondan dolayı olabilir ama arka planda çalışan başka bir şey de olabilir oyun için sıcaklıkları atar mısınız msi afterburner ile? Ayrıca arkadaşların dediği gibi minimum rx 480 alın ama o da minimum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı