Ekran kartı:R7 370İşlemcinizin modeli, sıcaklık değerleri, sistemin diğer bileşenleri, oynadığınız oyun veya oyunlar hangileri ? Bunları bilmeden yardımcı olamayız.
Bu arada Ekran Kartım boşta 60 derece Yükte mesela bf4 66 derece Şu ana kadar Cs go ve Dont starve Oyunlarında Yaşadımİşlemcinizin modeli, sıcaklık değerleri, sistemin diğer bileşenleri, oynadığınız oyun veya oyunlar hangileri ? Bunları bilmeden yardımcı olamayız.
İşlemcinin yetersiz kalması konusundaki şüphem kayboldu ama hâlâ sıcaklık değerleri ve diğer bileşenler hakkında bilgi vermediniz hocam. Ekran kartı sıcaklığı da normal bu arada.Ekran kartı:R7 370
İşlemci:Fx 8300 3.3 GHZ
8 GB Ram
Windows 8.1
diğer bileşenler derken ?İşlemcinin yetersiz kalması konusundaki şüphem kayboldu ama hâlâ sıcaklık değerleri ve diğer bileşenler hakkında bilgi vermediniz hocam. Ekran kartı sıcaklığı da normal bu arada.
Güç kaynağı, kasa, soğutucu gibi yani.diğer bileşenler derken ?
Bu işlerden fazla anlamadığım için benim bilgisayarımı başkası toplamıştı bu kadarını biliyorumGüç kaynağı, kasa, soğutucu gibi yani.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri de atarsanız sevinirim. Bilmiyorsanız şuraya bakın; MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
bu arada MSI Afterburner pBu işlerden fazla anlamadığım için benim bilgisayarımı başkası toplamıştı bu kadarını biliyorum
http://prntscr.com/cjehgk cs goda/FPS Aniden düşme oluyor az da olsa eskiden olmuyordu o yüzden rahatsız oldum Dont starvede de aynı şekil aniden düşüyorGüç kaynağı, kasa, soğutucu gibi yani.
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri de atarsanız sevinirim. Bilmiyorsanız şuraya bakın; MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Bende mesala 60 fps ise bir anda 26 ya falan düşebiliyor arada sırada oluyor başka bir oyunda 140 tan bir anda 90 a düşüyor buda donmaya sebep oluyorAynı sorun bende de var. Sistemimi geçen hafta toplattım işletim sistemi olarak Windows 10'u yükledim. Driverları da güncelledim ancak oyunlarda ani FPS düşmeleri oluyor ve hiç düzelmiyor. 200 FPS'le girdiğim bi oyunda 1-2 dakika sonra 30 fps, hatta 15 FPS'lere kadar düşebiliyorum. Lütfen yardımcı olun.
Sistem Özelliklerim: MSİ H110m Pro Vd 2133 MHz
Kingston Hyperx Fury 8 Gb 2133 MHz
MSİ R7 370 2G
i3 6098p
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.