CSM ayarı kapalı olması gerekiyor. PC de UEFI modda olacak. Resible bar ve above 4G decoding ayarı açık olacak. Sam açabilmek için. Hata almamak için ekran kartı ve anakart BIOS sürümü güncel olmasında fayda var. Tabii bu küçük bir ihtimâl. Muhtemelen CSM açık kalmış olmalı.
CSM ayarı kapalı olması gerekiyor. PC de UEFI modda olacak. Resible bar ve above 4G decoding ayarı açık olacak. Sam açabilmek için. Hata almamak için ekran kartı ve BIOS sürümleri güncel olmasında fayda var.
CSM ayarı kapalıymış bir an yanlış gördüm sandım. BIOS sürümü o an neyse yine aynı kalıyor. Sadece BIOS'ta yaptığınız ayarlar sıfırlanıyor. XMP açmak buna örnek. İşlemciye OC yaptıysanız o stok haline ilk gün aldığınız ayarlara dönüyor. Korkulucak bir şey yok yani.
CSM ayarı kapalıymış bir an yanlış gördüm sandım. BIOS sürümü o an neyse yine aynı kalıyor. Sadece BIOS'ta yaptığınız ayarlar sıfırlanıyor. XMP açmak buna örnek. İşlemciye OC yaptıysanız o stok haline ilk gün aldığınız ayarlara dönüyor. Korkulucak bir şey yok yani.