A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #1 Anakart: MSI B450 Tomahawk Max. Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 6750XT. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X Adrenalin uygulamasında sam ayarı bende desteklenmeyen özellik olarak gözüküyor, bu ayarı bu sistem özelliklerim ile açabilme şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max. Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 6750XT. İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X Adrenalin uygulamasında sam ayarı bende desteklenmeyen özellik olarak gözüküyor, bu ayarı bu sistem özelliklerim ile açabilme şansım var mı?
Çözüm bluerr 23 Temmuz 2024 Anıl Yiğit dedi: F7 basınca ilk BIOS karşılama ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız.
Anıl Yiğit dedi: F7 basınca ilk BIOS karşılama ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #81 bluerr dedi: F7 basıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... F7 basınca ilk bios karşılama ekranı geliyor Dosya Ekleri 1721695051686581251040990117554.jpg 217 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
bluerr dedi: F7 basıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... F7 basınca ilk bios karşılama ekranı geliyor
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #82 Anıl Yiğit dedi: F7 basınca ilk BIOS karşılama ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız. Artı 0 Eksi Çözüm
Anıl Yiğit dedi: F7 basınca ilk BIOS karşılama ekranı geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #83 bluerr dedi: Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız. Genişletmek için tıkla... Tamam mı hocam böyle? Re size barı falan kendisi otomatik enabled yaptı ben bir şeye ellemedim. Sadece UEFI'ye aldım dediğiniz gibi. Dosya Ekleri P40723-034030.jpg 210,9 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Tamamdır. Save exit- save changes and reboot yapın. Açıldıktan sonra tekrar girip resizable bar ve above 4G decoding ayarını açacağız. Genişletmek için tıkla... Tamam mı hocam böyle? Re size barı falan kendisi otomatik enabled yaptı ben bir şeye ellemedim. Sadece UEFI'ye aldım dediğiniz gibi.
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #84 Anıl Yiğit dedi: Tamam mı hocam böyle? Re size barı falan kendisi otomatik enabled yaptı ben bir şeye ellemedim. Sadece UEFI'ye aldım dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır doğru. Kaydedip çıkın. Artı 0 Eksi
Anıl Yiğit dedi: Tamam mı hocam böyle? Re size barı falan kendisi otomatik enabled yaptı ben bir şeye ellemedim. Sadece UEFI'ye aldım dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır doğru. Kaydedip çıkın.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #85 bluerr dedi: Tamamdır doğru. Kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam gene bu uyarıyı verdi. GPU Zden bakalı mı veya adrenalinden yoksa bakmadan bir yeniden mi başlatayım? Dosya Ekleri 17216955052372727954641253921912.jpg 60,5 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Tamamdır doğru. Kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam gene bu uyarıyı verdi. GPU Zden bakalı mı veya adrenalinden yoksa bakmadan bir yeniden mi başlatayım?
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #86 Anıl Yiğit dedi: Hocam gene bu uyarıyı verdi. GPU zden bakalı mı veya adrenalinden yoksa bakmadan bir yeniden mi başlatayım? Genişletmek için tıkla... Bakmadan yeniden başlatın. Sağa sola girmek hata verme ihtimalini arttırır. AMD narindir. Tamama tıklayın sorun çıkarmaması gerek. Artı 0 Eksi
Anıl Yiğit dedi: Hocam gene bu uyarıyı verdi. GPU zden bakalı mı veya adrenalinden yoksa bakmadan bir yeniden mi başlatayım? Genişletmek için tıkla... Bakmadan yeniden başlatın. Sağa sola girmek hata verme ihtimalini arttırır. AMD narindir. Tamama tıklayın sorun çıkarmaması gerek.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #87 bluerr dedi: Bakmadan yeniden başlatın. Sağa sola girmek hata verme ihtimalini arttırır. AMD narindir. Genişletmek için tıkla... Yeniden açtım hocam GPU Z ve adrenalinden bakıyorum hemen. Hocam oldu Allah sizden ve diğer arkadaştan bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim sorunum çözülmüştür. İlginç bir şekilde işlemci sıcaklığım düşüp ekran kartı sıcaklığım 5-10 derece arttı. Dosya Ekleri 17216959066275253144536694461940.jpg 99,4 KB · Görüntüleme: 21 P40723-034916.jpg 94 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 23 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Bakmadan yeniden başlatın. Sağa sola girmek hata verme ihtimalini arttırır. AMD narindir. Genişletmek için tıkla... Yeniden açtım hocam GPU Z ve adrenalinden bakıyorum hemen. Hocam oldu Allah sizden ve diğer arkadaştan bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim sorunum çözülmüştür. İlginç bir şekilde işlemci sıcaklığım düşüp ekran kartı sıcaklığım 5-10 derece arttı.
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #88 Anıl Yiğit dedi: Yeniden açtım hocam GPU Z ve adrenalinden bakıyorum hemen. Hocam oldu Allah sizden ve diğer arkadaştan bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim sorunum çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Rica ederim esenlikle kalın. Ekran kartı sıcaklığı artması normal ekran kartına yükü arttırıyor. Darboğazı azaltıyor yani. Boşta dahi artmasının sebebini çözemedim ama kendi bilgisayarımda da aynı durum olmuştu rahat olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Anıl Yiğit dedi: Yeniden açtım hocam GPU Z ve adrenalinden bakıyorum hemen. Hocam oldu Allah sizden ve diğer arkadaştan bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim sorunum çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Rica ederim esenlikle kalın. Ekran kartı sıcaklığı artması normal ekran kartına yükü arttırıyor. Darboğazı azaltıyor yani. Boşta dahi artmasının sebebini çözemedim ama kendi bilgisayarımda da aynı durum olmuştu rahat olabilirsiniz.
KS KS A Anıl Yiğit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #89 bluerr dedi: Rica ederim esenlikle kalın. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar teşekkürler ayıp olacak ama tekrar BIOS'a girip XMP açsam bir sorun olur mu RAM'ler 2400MHz de şu an 3600MHz yapmak istiyorum. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Rica ederim esenlikle kalın. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar teşekkürler ayıp olacak ama tekrar BIOS'a girip XMP açsam bir sorun olur mu RAM'ler 2400MHz de şu an 3600MHz yapmak istiyorum.
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.619 Makaleler 8 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #90 Anıl Yiğit dedi: Hocam tekrar teşekkürler ayıp olacak ama tekrar BIOS'a girip XMP açsam bir sorun olur mu RAM'ler 2400MHz de şu an 3600MHz yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz açabilirsiniz. Yaptığımız ayarların XMP ile alakası yok. Resizable bar açık RAM'lerim XMP'li durumda benim de. Artı 0 Eksi
Anıl Yiğit dedi: Hocam tekrar teşekkürler ayıp olacak ama tekrar BIOS'a girip XMP açsam bir sorun olur mu RAM'ler 2400MHz de şu an 3600MHz yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz açabilirsiniz. Yaptığımız ayarların XMP ile alakası yok. Resizable bar açık RAM'lerim XMP'li durumda benim de.