R7 3700X render ve oyun için sistem fikir önerisi

• Konuyu başlatan Next
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 977
Bütçe
10000
Hocam 1. sisteme bütçenize göre kasa ve PSU olarak şunu alın: Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa PSU RTX 2060 alırsanız işinizi yine görür. RX 5700 alırsanız değişmek gerekebilir.
Ek olarak ekran kartınız güzel ama 2060 veya RX 5700 alırsanız biraz daha uzun götürür sizi. Şu an için neredeyse tüm oyunları 1080P ultrada oynarsınız dediğim kartlarla.
Dediğiniz kasaya ve psu ile değiştirim satın alacağım, oyunlarda ultra gibi bir hedefim yok sadece işimi görsün canım sıkılırsa oyun oyniyim tadında olsun istiyorum. MSI GeForce GTX1660Ti Gaming 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı işimi görmez mi ?

Dediğiniz kasayla ve PSU ile değiştirip satın alacağım, oyunlarda Ultra gibi bir hedefim yok sadece işimi görsün. canım sıkılırsa oyun oyniyim tadında olsun istiyorum. MSI GeForce GTX1660 Ti Gaming 6G 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı işimi görmez mi?

İleri de ayar kısmayı problem etmiyorsanız fazlasıyla görür. OC yapıldığı takdirde 2060'a yaklaşacak kalitede bir kart. Soğutması da çok iyidir, güle güle kullanın sisteminizi. Bir önceki mesajımda başka kasa ve PSU örnekleri de attım, bütçenize göre onları da inceleyip emin olabilirsiniz. Sonradan attığım kasa ve Sharkoon PSU için bütçeniz varsa bir tık daha iyi olur onu söyleyeyim. Hem daha havadar kasanız, hem daha iyi PSU'nuz olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın kullandığı kasa ve PSU'ya bir bakın bakalım. Ayrıca bütçeye göre öneri yapıyoruz, biz de biliyoruz iyisini önermeyi. Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası | Teknobiyotik kasa olarak bunu da önerebilirim. PSU olarak: https://www.hepsiburada.com/sharkoo...I5OHUOJkmvBYCGRV43UGc_454ezgFn4RoChbwQAvD_BwE veya Xigmatek EN42654 X-Power 650W 80+ 120mm Fan ATX Power Supply - incehesap.com bu şekilde de yapılabilir.
Biz de biliyoruz fiyatı uygun ama kalite konusunda sınıfta kalmış ürün önermeyi. Hem bütçeye uygun hem kaliteli ürün önerilmesi daha doğru, fark ettiysen ben herhangi bir öneride bulunmadım. Sadece senin önerdiğin ürünlerin o sisteme gitmeyeceğini söyledim.

Buyurunuz, ikinci sisteminizden 600TL daha fazla ancak çok daha performanslı ve çok daha kaliteli ürünler var.
ss261.PNG

Bilmiyorsanız 5700XT, RTX 2070 Super ile yarışan bir kart. En iyi modellerinden birini seçtim.
Kasanın da hava akışı çok iyi, sıcaklık konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Buyurunuz, ikinci sisteminizden 600TL daha fazla ancak çok daha performanslı ve çok daha kaliteli ürünler var.
Eki Görüntüle 533548
Bilmiyorsanız 5700XT, RTX 2070 Super ile yarışan bir kart. En iyi modellerinden birini seçtim.
Kasanın da hava akışı çok iyi, sıcaklık konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Driver problemleri bitti mi 5700XT'nin?

@Silinen üye
Bitti hocam, 20.2.2 sürümünde neredeyse tüm göze çarpar hatalar düzeltildi. Her geçen güncellemede de düzelmeye devam ediyor. Ben 19.20 kullanıyordum, 20.2.2 sürümüne geçtikten sonra sadece 1 kez siyah ekran yedim. (Farklı bir nedenden olabilir). Bir de 19.20 sürümünden 2-3 derece daha sıcak çalışıyor.

@Silinen üye
Bitti hocam, 20.2.2 sürümünde neredeyse tüm göze çarpar hatalar düzeltildi. Her geçen güncellemede de düzelmeye devam ediyor. Ben 19.20 kullanıyordum, 20.2.2 sürümüne geçtikten sonra sadece 1 kez siyah ekran yedim. (Farklı bir nedenden olabilir). Bir de 19.20 sürümünden 2-3 derece daha sıcak çalışıyor.
Alınır o zaman ama ben hep NVIDIA'cı oldum hep de öyle olacağım. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı