Yeni format attığım bilgisayarıma tüm güncel driverları kurdum fakat her şey bittikten sonra Windows kendi kendine kasmaya başlıyor. Sesler takılıyor, hareket ettirdiğim pencereler takılıyor, fare hareket ederken takılıyor. Windows'u kaçak olarak indirip kurduktan sonra orijinal anahatarımı girdim ve bütün güncelleştirmeleri yaptım fakat sorun hiçbir şekilde düzelmiyor.
Şimdi şöyle bir durum var ssd ve ram de bir sıkıntı yok çünkü format atalı çok kısa bir zaman oluyor ve atmadan önce de bilgisayarımı aktif olarak kullanıyordum her hangi bir problem hiç olmadı bu güne kadar
Şimdi şöyle bir durum var SSD ve RAM'de bir sıkıntı yok çünkü format atalı çok kısa bir zaman oluyor ve atmadan önce de bilgisayarımı aktif olarak kullanıyordum herhangi bir problem hiç olmadı bu güne kadar.
Format attıktan sonra oldu ise ya kullandığın vindows kopyasında ya da kurduğun bir sürücüde sorun var.
Windows 10 kopyasını Microsoft'tan indirip yeniden format atın.
Ve sürücüleri tek tek kurun ve test edin hangi sürücüden sonra sorun olacak tespit etmeye çalışın.
Format attıktan sonra oldu ise ya kullandığın vindows kopyasında ya da kurduğun bir sürücüde sorun var.
Windows 10 kopyasını Microsoft'tan indirip yeniden format atın.
Ve sürücüleri tek tek kurun ve test edin hangi sürücüden sonra sorun olacak tespit etmeye çalışın.