R7 3700X sistemde Windows 10 takılıyor

Splexus36

Femtopat
Daha fazla  
Yeni format attığım bilgisayarıma tüm güncel driverları kurdum fakat her şey bittikten sonra Windows kendi kendine kasmaya başlıyor. Sesler takılıyor, hareket ettirdiğim pencereler takılıyor, fare hareket ederken takılıyor. Windows'u kaçak olarak indirip kurduktan sonra orijinal anahatarımı girdim ve bütün güncelleştirmeleri yaptım fakat sorun hiçbir şekilde düzelmiyor.

Sistemim:
  • AMD Ryzen 7 3700X
  • MSI RTX 2070 Super
  • X570 Edge Wi-Fi anakart
  • Kingston HyperX 3000 MHz DDR4 RAM
  • Corsair MP510 M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı driveri sil yükle bende öyle düzelmişti.
Bunu bir çok kez yaptım fakat düzelmiyor aynı zamanda windows yeniden başlat dediğin zaman yeniden başlatılıyor ekranında takılı kalıyor ve kapanmıyor
Windows'u kaçak olarak indirmişsiniz, sonradan anahtar girmeniz ne kadar işe yaramıştır emin değilim.

Sıfırdan orijinal Windows kurun.
Orjinal olarak indirip kurmakla kaçak olarak indirip orjinal yapma arasında o kadar fark yoktur bence çünkü güncellemelerin hepsini yaptım

Bunu birçok kez yaptım fakat düzelmiyor aynı zamanda Windows yeniden başlat dediğin zaman yeniden başlatılıyor ekranında takılı kalıyor ve kapanmıyor.

Orijinal olarak indirip kurmakla kaçak olarak indirip orijinal yapma arasında o kadar fark yoktur bence çünkü güncellemelerin hepsini yaptım.

Sorununuz SSD ya da RAM kaynaklı olabilir.
SSD nizin durumunu ve RAM'lerin durumunu test edin.

Sorununuz SSD ya da RAM kaynaklı olabilir.
SSD nizin durumunu ve RAM'lerin durumunu test edin.
Şimdi şöyle bir durum var ssd ve ram de bir sıkıntı yok çünkü format atalı çok kısa bir zaman oluyor ve atmadan önce de bilgisayarımı aktif olarak kullanıyordum her hangi bir problem hiç olmadı bu güne kadar

Şimdi şöyle bir durum var SSD ve RAM'de bir sıkıntı yok çünkü format atalı çok kısa bir zaman oluyor ve atmadan önce de bilgisayarımı aktif olarak kullanıyordum herhangi bir problem hiç olmadı bu güne kadar.

Format attıktan sonra oldu ise ya kullandığın vindows kopyasında ya da kurduğun bir sürücüde sorun var.
Windows 10 kopyasını Microsoft'tan indirip yeniden format atın.
Ve sürücüleri tek tek kurun ve test edin hangi sürücüden sonra sorun olacak tespit etmeye çalışın.

Format attıktan sonra oldu ise ya kullandığın vindows kopyasında ya da kurduğun bir sürücüde sorun var.
Windows 10 kopyasını Microsoft'tan indirip yeniden format atın.
Ve sürücüleri tek tek kurun ve test edin hangi sürücüden sonra sorun olacak tespit etmeye çalışın.
Windows 10 u microsofttan nasıl indirebilirim link paylaşabilir misiniz rica etsem ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı