R7 3700X ve RTX 2070 sistem nasıldır?

Gaming gecesi topladığım sistem parçaları resimde mevcuttur. Sizce parçalar bu fiyat bandında uygun mudur, herhangi bir yanlışlıkta bulunmuş olma şansım var mı?
Monitör olarak da 2K monitör tercih ettim. 2070 ile iyi gidebileceğini düşünüp fiyat olarak da uygun gördüğüm Gamepower tercih ettim.
Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Gaming gecesi diye direk atlamasaydınız keşke tabiri caizse. Ürünler zaten belirli bir süre öncesinden gösteriliyor, ona göre bir fiyat skalası oluşturmanız gerekirdi. Pahalıya aldığınızı düşünüyorum.

Monitör için şimdilik param yok. Ama darboğaz ekran kartına veya monitöre zarar verir mi?
Monitörü hiç etkilemez. Ekran kartının ise çok kolayına gelir, hiç grafik işlemeyle uğraşmayacağı için yük işlemcinin üzerine biner, işlemcinin de bakımını yaptığınız sürece kolay kolay bir şey olmaz. Ancak zarar gelmesinden çok siz şu an 2080S'i tam gücüyle kullanmıyorsunuz. Yani kullandığınız kart 2060S bile olsa fark hissetmeyebilirsiniz. Sadece fazla masraf yapmışsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı