R7 3700X ve RTX2080 Super'li her şey dahil sistem toplama

2080S alıp 1080P’de kullanmaktansa 2070S alıp diğer bileşenlere yatır paranı. O kasanın yanında gelen PSU pek iyi değil, onun yerine FSP Hydro G, Seasonic Focus Plus, XPG Core Reactor almanı öneririm. Bellek olarak Trident Z 3600MHz CL16. Ayrıca ekstra soğutucu alırsan iyi olur bütçen varsa, Wraith Prism sesli çalışıyor.

Apex Pro yerine Apex 7 alabilirsin. Özellikleri aynı üstelik aralarında 400 TL fark var o parayla da Mouse'unu senseiten yapabilirsin.

Hayır zaten bu klavyeyi alma sebebim Switch'leri ve farklı Switch bir klavye alacaksam almayayım daha iyi .

Hocam RAM'ı ileride degiştirecegim zaten gerek yok şimdilik bence ve 2070 Super düşünüyorum şu an.

Olmaz arkadaşım öyle şey. Alacağı FPS değerleri yüksek olacak, kullandığın bileşenler uzun ömürlü olacak. Gerek yok senin dediklerine

Diyoruz ama hala ömürlük diyor sanki K68 ömürlük değil sly.

Yok Apex Pro ömürlük yav ben camdan aşağı atayım taş gibi ne olacak(!)

Dostum Apex Pro alacagım yeter artık baştada söyledim.
Olmaz arkadaşım öyle şey. Alacağı FPS değerleri yüksek olacak, kullandığın bileşenler uzun ömürlü olacak. Gerek yok senin dediklerine
Dostum farkındaysan 2070 Super düşünüyorum dedim.

Cevapların hepsini okudum da komedi cidden bu konudaki cevaplar Ben bile imzamdaki sisteme daha düşük bir ekran kartı alabilirmişim diye düşünüyorum rekabetçi oyunlar oynadığım için. Kartın kullanımının düşük olmasını geçtim, PUBG'de kendi ayarlarımda GPU frekansının 1200MHz'lere düştüğü oluyordu, yer yer yatıyordu yani. 2080S'i 1080P'de kullanmak mantıklı değil bence. Oturup kartı izlemeyi düşünüyorsa alsın tabi

Yaw arkadaşım 2070SUPER düşünüyorum diye boşa yazıyorum herhalde.

Ben cevabı yazarken sen cevap yazmış olabilir misin acaba güzel kardeşim

En yararlı yorum bu olabilir. 2080 Süperi al geç. En az 5 yıl temiz kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…