R7 3700X ve RTX2080 Super'li her şey dahil sistem toplama

2080S al, rekabetçi oyunları oynuyorsun madem işlemcini de güçlü seçmişsin verdiğin para heba olur belki başlarda ama 5 6 yıl sonrada rekabetçi platformunda kalabilirsin. Şu an mantıksız.

Dostum benim görüşüm sadece insanları oyalıyorsun burada. Kendin parça araştırmanı yap. Ona göre konu aç. Tamam onu değiştireyim 2080S yerine 2070S olsun, falan diyorsun. Önerdiğimiz ürünleri olmaz diyorsun. Saçma.

2080S al, rekabetçi oyunları oynuyorsun madem işlemcini de güçlü seçmişsin verdiğin para heba olur belki başlarda ama 5 6 yıl sonrada rekabetçi platformunda kalabilirsin. Şu an mantıksız.

Başta 2080S alacakdım sonra 2070S'e döndüm ve tekrardan 2080S galiba :D.

Dostum benim görüşüm sadece insanları oyalıyorsun burada. Kendin parça araştırmanı yap. Ona göre konu aç. Tamam onu değiştireyim 2080S yerine 2070S olsun, falan diyorsun. Önerdiğimiz ürünleri olmaz diyorsun. Saçma.

Hangi öneriye olmaz dedim? Ve yazmak istemiyorsan yazma dostum ben burada kimseyi zorlamıyorum.

1080P'de oyunayacaksan 2080 Super'e bos yere alacaksin onun yerine 2070 Super bile sana fazlasi ile yeterli diger fare klavye kulaklik karismiyorum anakartta X570 cipsetli anakart sana yeter ben 2080 Super kullaniyorum 4K yetiyor 1080P cok hafif gelcek ve kart kendisini cok kullanmayacak sebebi arkadaslarin dedigi gibi 2080 serisi 1080P karti degil o 2K 4K karti okadar butceyi ona harcayagina monitorun en iyisi ekliyebilirsin ya da diger ekipmanlara.

Hem yardım istiyon hem önerdiklerimizi beğenmiyosun ne diyeyim çıkıyorum konuyu takipten ne alırsan al ya.
Sana son önerim şu;
2070S alacaksan daha iyi bir 1080p monitör al en azından kaliteli olsun.
Apex Pro yerine Apex 7 ya da Corsair K68 al.
Anakartı X570 yapmana gerek yok.
Kulaklığı da Cloud Alpha ya da GSP350 al.

Hem yardım istiyon hem önerdiklerimizi beğenmiyosun ne diyeyim çıkıyorum konuyu takipten ne alırsan al ya.
Sana son önerim şu;
2070S alacaksan daha iyi bir 1080p monitör al en azından kaliteli olsun.
Apex Pro yerine Apex 7 ya da Corsair K68 al.
Anakartı X570 yapmana gerek yok.
Kulaklığı da Cloud Alpha ya da GSP350 al.
Teşekkür ederim ama Apex Pro alacagım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı