R7 3700X vs i7 9700KF

Samet Ören

Centipat
Selam millet, hangi işlemci daha iyidir? 2070 Super ile kullanacagım, işlemcileri alma amacım 1.'si oyun 2.'si haftada 2 kere veya 3 kere falan video çekip renderleyecegim. Hangisini almalıyım? Ve iki tane seçenegim var, yanında mouse ve kulaklık alacagım.
  • R7 3700X + SS Arctis 5 + SS Rival 3
  • i7 9700K + Corsair HS35 + SS Rival 110
Ben 3700X almak istiyorum, çünkü klavyem SS Apex Pro, kulaklık da Arctis 5 olursa mouse de Rival 3 olursa daha iyi olur, doğal olarak hepsini tek bir programdan yönetirim. Hangi işlemci daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam millet, hangi işlemci daha iyidir? 2070 Super ile kullanacagım, işlemcileri alma amacım 1.'si oyun 2.'si haftada 2 kere veya 3 kere falan video çekip renderleyecegim. Hangisini almalıyım? Ve iki tane seçenegim var, yanında mouse ve kulaklık alacagım.
  • R7 3700X + SS Arctis 5 + SS Rival 3
  • i7 9700K + Corsair HS35 + SS Rival 110
Ben 3700X almak istiyorum, çünkü klavyem SS Apex Pro, kulaklık da Arctis 5 olursa mouse de Rival 3 olursa daha iyi olur, doğal olarak hepsini tek bir programdan yönetirim. Hangi işlemci daha iyidir?
Bence Intel. Ama sık render yapacak iseniz AMD.

Şahsi tavsiyem 3700X olacaktır. Gerek diğer ekipmanların daha kaliteli olması, gerekse 3700X'in daha uzun ömürlü ve ileriye dönük olması her türlü alınması için sebep olabilir.

AMD alırsan daha uzun süre kullanırsın sistemini çünkü daha güçlü.

1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı