R7 3700X vs i7 9700KF

Hocam nasıl FPS farkı olmaz?

Arkadaş 2070S ile kullanacağını söylemiş bu işlemcilerden her ikisi de 2070S'yi besleyebiliyor herhangi bir darboğaz olmayacağından FPS fark etmez ETS'e de 1 FPS belki ama eğer 2080 Ti ile kullanırsa o zaman fark görülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş 2070S ile kullanacağını söylemiş bu işlemcilerden her ikisi de 2070S yi besleyebiliyor herhangi bir darboğaz olmayacağından FPS fark etmez ETS'e de 1 FPS belki ama eğer 2080 Ti ile kullanırsa o zaman fark görülür.

Darboğaz ile alakası yok oyunlarda Intel daha fazla FPS verir videolara bakabilirsiniz.

Onu şu an bilemeyiz nasıl bir ekran kartı çıkacak ona bağlı ama AMD işlemciler kolay kolay darboğaz yapmaz.

Ben Intel'i seviyorum, şu ana kadar hep Intel kullandım. Intel almak istiyorum, zaten 3-4 sene sonra daha iyi bir işlemcili sıfırdan yeni sistem toplarım dersen Intel seç.

Yok ben yeniden sistem toplayamam. Ben bu sistemi 6-7 hatta kafadan bir 10 sene kullanacağım. Yeni sistem toplama ihtimalim yok dersen AMD al.

FPS'yi ekran kartı verir işlemci vermez. İşlemci sadece ekran kartını besler.

Bu videoya bir bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Intel'i seviyorum, şu ana kadar hep Intel kullandım. Intel almak istiyorum, zaten 3-4 sene sonra daha iyi bir işlemcili sıfırdan yeni sistem toplarım dersen Intel seç.

Yok ben yeniden sistem toplayamam. Ben bu sistemi 6-7 hatta kafadan 10 sene kullanacağım. Yeni sistem toplama ihimalim yok dersen AMD al.

Valla hocam 3-4 belki de 5 sene sonra degiştirecegim ama hala karar veremedim.

Bu videoya bir bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam 2080 ile kullanmış o yüzden FPS fark ediyor.

Valla hocam 3-4 belki de 5 sene sonra degiştirecegim ama hala karar veremedim.

Eğer belirsiz bir şey varsa AMD alın gelecekte de işiniz rahat olsun çünkü gerçekten geleceğe dönük bir işlemci.

Bu adam 2080 ile kullanmış o yüzden FPS fark ediyor.

Eğer belirsiz bir şey varsa AMD alın gelecekte de işiniz rahat olsun çünkü gerçekten geleceğe dönük bir işlemci.

Şimdi YouTube ile ugraşacagım için AMD alasım var ama aldım ve YouTube'yi başaramadım diyelim o zamanda sadece oyuna dönerim o zamanda daha düşük FPS alırım diye biraz düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.

Şimdi YouTube ile ugraşacagım için AMD alasım var ama aldım ve YouTube'yi başaramadım diyelim o zamanda sadece oyuna dönerim o zamanda daha düşük FPS alırım diye biraz düşünüyorum ama bakalım.

Hocam düşük FPS almazsınız ama Intel alırsanız 2 3 yıl sonra zaten düşer Intel işlemcilerin ömrü o kadardır sonra düşer AMD alırsanız uzun yıllar performans kaybı olmadan kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı