R7 5700G sistem kendisi resetliyor ve sürücüleri görmüyor

KürşadG

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair 3600MHZ
SSD veya HDD modeli
Knight ssd ve Apacher SSD
Ekran kartı
AMD RX6600XT
Anakart
Asus b550m-a
İşlemci
AMD Ryzen 7 5700g
Bilgisayarım bugün kendini resetlemeye ve resetlemediği zamanda ise donup kalmaya başladı RAM'leri kontrol ettim ikisi de çalışıyor problem yok sıcaklıklarda normalin altında format atmak istedim fakat bu sefer de format ekranında sürücüleri göremiyorum sistem özelliklerini veriyorum.
Anakart: ASUS B550M-A
RAM: Corsair 8x2 3600MHz.
İşlemci: AMD R7 5700G.
Ekran kartı: RX 6600 XT.
SSD: Knight SSD ve apacher SSD.

Hocam ben buna benzer sorun yaşadım hocam anakartın üzerinden kontrol etmelisin öncelikle bir kaç şeyi game boost gibi veya oc gibi bazı özellikler açık ise öncelikle kapatıp dene olmaz ise pci-e slotunu gen2 olarak seçerek dene yine olmaz ise garantiden değişim yapılır ben 2 kere gönderdim 2 sinde de değişim yapılarak gönderildi.

Hocam ben buna benzer sorun yaşadım hocam anakartın üzerinden kontrol etmelisin öncelikle birkaç şeyi Game Boost gibi veya OC gibi bazı özellikler açık ise öncelikle kapatıp dene olmaz ise PCI-e slotunu gen2 olarak seçerek dene yine olmaz ise garantiden değişim yapılır ben 2 kere gönderdim 2'sinde de değişim yapılarak gönderildi.

Game Boost ve OC yapmadım zaten formatı yeni atmıştım ve BIOS'u sıfırlamıştım PCI-e slotunu nasıl gen2 olarak seçeceğim.

Daha güncel sürüm var. En güncel hale geç. Sonra BIOS'a gir ve restore defautls yap. RAM değerini 3200 MHZ yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı