R7 5700X için 3000TL'ye kadar sıvı soğutma önerisi

Daha yeni zoomflow 360XT ile bir 5700X'in montajını yaptım, AIDA'da 55 dereceydi :D. Arctic lf almana gerek yok, overkill bence. Zoomflow 360XT modelini alıp geçebilirsin bence, ışıklandırma olarak da hoşuna gidecektir. İçinden splitterlar ve kontrolcü de çıkıyor.
ID-COOLING ZoomFlow 360 XT ARGB 4 Pin PWM İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyat bundan bahsediyorsunuz değil mi hocam. Güzel soğutucuymuş aslında fakat Arctic ile aralarında aman aman bir fiyat farkı göremedim yine de bu daha mantıklı diyorsanız bende bunu alayım. Normalde 2 aydır bilgisayarı tamamen toplamak ve kullanmak için bekliyorum ondan bana yarın kargo gibi hızlıca elime ulaşabilecek şeyler lazımdı ama bu elime gelene kadar stok fanı ile kullansam problem olmaz diye düşünüyorum.

Edit: Gerçi içinden stok fan çıkmıyordu sanırsam neyse biraz daha bekleriz o zaman.
 
Son düzenleme:
Bildirim hızlı düşsün diye öyle yazdım sakın alma, daha dün 500 lira daha ucuzdu. Farklı bir model önereyim.

360'lıkların fiyat ölmüş ya, Gaming Gecesi'ne bak. Belki oradan bir şey düşer.
 
@The Man From E.A.R.T.H. İndirimlere baktım CoreLiquid V2 güzel düşmüş gibi ama sıkıntılıydı diye hatırlıyorum ondan sipariş geçmedim. Sizin bir öneriniz var mı 360mm olanların fiyatı gerçekten uçmuş gibi bu durumda 280'lik mi alayım ya da direkt güzel dediğiniz sıvı soğutmalardan önerebilir misiniz? Bu akşam sipariş vereceğim eğer yarın kargo ile elime ulaşırsa çok sevinirim fakat şart değil.

Bir de Amazon'da 300 liralık çekim var site fark etmez ama Amazon'dan olursa daha ucuza getirmiş olurum.

Cebimi çok zorlamak istemediğimden bir de 360mm Arctic için overkill dediğinizden dolayı 280mm olanı Amazon'dan aldım hem çekimi kullandım hem de yarın elimde olmuş olacak umarım doğru bir tercih yapmışımdır. Konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı