tarık senturk 45
Femtopat
sistemin güzel donmalar vb yaşıyorsan format atmayı deneyin sistemsel sıkıntılar olabilir m2de güzel bide
Onu yaparım sorun değil teşekkür ederimpsu yeterli hocam sadece ram yükseltme yapın yapabilirseniz
Sistemin güzel donmalar vb yaşıyorsan format atmayı deneyin sistemsel sıkıntılar olabilir M.2'de güzel bir de
öyle bir şey varsa zaten direk servise gönderebilirsiniz ama ilk kez böyle bir sorun gördüm işlemci arızalı olsa görüntğ vermez sistemi açmaz veyada format yemezTamamdır teşekkür ederim bide bir önce'ki konuda sistemde ara ara donmalar olduğunu söyledim reis. Format attım şuan çok bir donma kasma yok ama bir arkadaş eski işlemcimin (ryzen 5 3600) yeterli olduğunu bunu boşuna aldığımı ve işlemcimin hatalı yada arızalı olabildiğini söylemiş ben 0 olarak aldım mümkün mü sizce ?
Tamam çok iyi anladımBence RAM yeter PSU yeter zaten miningde 4 tane 1660 Super var bizim patronda 850 kullanıyor vallahi
O zaman doğru anladıysam işlemci de herhangi bir sorun yoköyle bir şey varsa zaten direk servise gönderebilirsiniz ama ilk kez böyle bir sorun gördüm işlemci arızalı olsa görüntğ vermez sistemi açmaz veyada format yemez
evet hocamO zaman doğru anladıysam işlemci de herhangi bir sorun yok
Windows 10 pro kullanıyorum ama güncel ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum çünkü herkes bir sıkıntı olmayacağını söylüyor sizin gibiBu sistemde nasıl donma oluyor ya 16 GB çoğu oyun için yeterli bile.
Windows 10 Pro kullanıyorum ama güncel ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum çünkü herkes bir sıkıntı olmayacağını söylüyor sizin gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.