R7 5700X tray islemci alınır mı?

Baneva

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ryzen 7 5700X tray işlemci almayı düşünüyorum. Elimde görseldeki soğutucu var, yeterli olur mu sizce?

IMG-20250520-WA0005.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
bütçe nedir?

Anti statik torba ESD koruyucu torba kullanan mağazalardan alabilirsin. Ben de alıcaktım fakat bi yorum gördüm, yorumda o satıcının kullanmadığı yazıyor.

kutu fiyatı ile tray arasında çok olmadığı için yüksek fiyatlı işlemci olduğu için ben riske atmicam. Ben iş için yüksek çekirdekli almam lazım.

Ama 5700x alacak olsaydım alırdım.

Benim şuan kullandığım işlemci 2600x, ben de bu stock fanla kullandım 5 yıl. Sorun yaşamadım oyunlarda sıcaklık şu aralar max 72 derece

ama bazen 80 görmüşümdür yazın.

2600x 95W
5700x 65W Daha az güç tükettiği için daha az ısınır.

Son düzenleme:
bütçe nedir?

Anti statik torba ESD koruyucu torba kullanan mağazalardan alabilirsin. Ben de alıcaktım fakat bi yorum gördüm, yorumda o satıcının kullanmadığı yazıyor.

kutu fiyatı ile tray arasında çok olmadığı için yüksek fiyatlı işlemci olduğu için ben riske atmicam. Ben iş için yüksek çekirdekli almam lazım.

Ama 5700x alacak olsaydım alırdım.

Benim şuan kullandığım işlemci 2600x, ben de bu stock fanla kullandım 5 yıl. Sorun yaşamadım oyunlarda sıcaklık şu aralar max 72 derece

ama bazen 80 görmüşümdür yazın.

2600x 95W
5700x 65W Daha az güç tükettiği için daha az ısınır.
Hocam bütçe 5k o fiyata en iyisi de 5700x Tray.Sadece tek korkum bu fan yeter mi yoksa yeni bir fan almam lazım mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı