R7 5700X ve RTX4070 sistem nasıldır?

Bütçe
5000-9000
Attığınız ürünler bayağı iyi fakat İncehesap'tan almayı düşünüyordum. Onlar montajı yapıl verdikleri için. Montaj kısmında çevrem ve ben hiç bilgili değiliz. Montajı kim yapacak?
Ve attığın bileşenler gerçekten güzel duruyor.

Bilgisayarcıya verin o yapsın. Yaparken başında durun yeterli. İnternetten yorumlarına bakın vereceğiniz bilgisayarcının.

Bütçenizin çok daha altına benzer bir sistem de alabilirsiniz yeterli diyorsanız. DDR5 giriş bir sistem ancak Valorant ve türevleri için oldukça yeterlidir. Montajlı şekilde de geliyor isterseniz

eğer bunu almak isterseniz kasayı thermaltake veya corsair yaparsanız çok daha iyi olur kasası biraz kalitesiz çünkü

Bütçenizin çok daha altına benzer bir sistem de alabilirsiniz yeterli diyorsanız. DDR5 giriş bir sistem ancak Valorant ve türevleri için oldukça yeterlidir. Montajlı şekilde de geliyor isterseniz

eğer bunu almak isterseniz kasayı thermaltake veya corsair yaparsanız çok daha iyi olur kasası biraz kalitesiz çünkü
Linkteki sistem de benim için uygun fakat kasanın dış görünüşü benim için çok önemli. İllaki oradaki üç seçenekten birimi olmalı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı