R7 5800H laptopta CS:GO'da FPS düşüyor

quelthras

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki laptopa sahibim 2 hafta önce aldım az önceye kadar sorun yoktu. Az önce ilk defa CS:GO'da FPS düşmesi yedim. Bir 20-30 saniye 25 FPS düştü. Ekran kartı ısısı 68 dereceydi o an. Ne gibi bir sorun olabilir veya ne tetiklemiş olabilir?

Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 FreeDOS 15.6" FHD Taşınabilir bilgisayar 82K200JUTX
Yanlış editlenmiş 25 fps düşmedi 25 fps’e düştü

Öncelikle hayırlı olsun. Bilgisayarının normal ısısı o olabilir. Biraz görüntü ayarlarını kıssan iyi edersin.

Şarja takılı mıydı yada anlık gevşeyip şarjdan çıkmış olabilir mi? O bilgisayarda en yüksek ayarlarda oynayabilirsin ayarlardan olacağını sanmıyorum. Bilgisayar ısıları da normal.

Öncelikle hayırlı olsun. Bilgisayarının normal ısısı o olabilir. Biraz görüntü ayarlarını kıssan iyi edersin.

Şarja takılı mıydı ya da anlık gevşeyip şarjdan çıkmış olabilir mi? O bilgisayarda en yüksek ayarlarda oynayabilirsin ayarlardan olacağını sanmıyorum. Bilgisayar ısıları da normal.

Arka planda sadece DC açıktı ve evet şarja takılı

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki laptopa sahibim 2 hafta önce aldım az önceye kadar sorun yoktu. Az önce ilk defa CS:GO'da FPS düşmesi yedim. Bir 20-30 saniye 25 FPS düştü. Ekran kartı ısısı 68 dereceydi o an. Ne gibi bir sorun olabilir veya ne tetiklemiş olabilir?

Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 FreeDOS 15.6" FHD Taşınabilir bilgisayar 82K200JUTX
Yanlış editlenmiş 25 fps düşmedi 25 fps’e düştü
Bilgisayarında GeForce experience kurulu mu dostum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı