agentxd
Zeptopat
Daha fazla
- RAM
- 16
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 1tb m2
- Ekran kartı
- RTX 3050ti
- İşlemci
- Ryzen 7 5800h
Merhaba, HP laptop Windows 10 kullanıyorum. Bugün kendiliğinden sistem ekranı gidip gelmeye başladı. Hiçbir şekilde bir yere girdirmiyor, dosya gezginine ulaşamıyorum. Aygıt yöneticisine ulaşılmıyor. Sadece CTRL Shift Delete yapıp Görev Yöneticisi'ne ulaşabiliyorum. Arka planda sistem gidip gelirken Görev Yöneticisi normal duruyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda kilit ekranı da gayet normal çalışıyor yani donanımsal bir sorun değil. Güvenli moda girip bir şeyler yapayım dedim, güvenli modda da aynı şekilde ekran gidip geliyor hiçbir işlem işlem yaptırmıyor. Windows CTRL Shift B yaptım işe yaramadı. DDU ile driverları kaldırayım desem EXE dosyasını açamıyorum. Windows gelişmiş yeniden başlata girip oradan komut istemi verebiliyorum. Oradan SFC /scannow komutunu denedim "Windows resource protection could not start the repair service" hatası veriyor. Sonra DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth'i denedim yine o da hata verdi. Daha sonra sistem geri yükleme noktasına geri döndüm olmadı, güncelleştirmeleri kaldırdım işe yaramadı. Bilgisayarda önemli dosyalarım var formatlamak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.