R7 9800x3D için termal macun önerisi

Bütçe
Sorun yok

Resul3535

Picopat
Daha fazla  
Anakart
ASUS Tuf Gaming B650M-E WiFi 6400MHz (OC) DDR5 Sok
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda R5 7600 var onu söküp R7 9800x3D takacağım. Fiyatının bir önemi yok termal macun önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, masaüstü bilgisayarımda R5 7600 var onu söküp R7 9800x3D takacağım. Fiyatının bir önemi yok termal macun önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Thermalright TF9 tavsiyemdir.

Şu Soğutucuyu' yu kullanıyorum. Hazır işlemciyi değiştirecekken Şöyle birşey gördüm. Bunu alsam hem içindeki macunu kullanırım. Hemde ilk defa işlemci değiştireceğim. taşırma veya işlemciye zarar verme olayını falan da minimuma indirmiş olurum diye düşünüyorum ? Bu güçlendiriciyi bu soğutucuyla kullanabilir miyim ?

Şu Soğutucuyu'yu kullanıyorum. Hazır işlemciyi değiştirecekken Şöyle bir şey gördüm. Bunu alsam hem içindeki macunu kullanırım. Hem de ilk defa işlemci değiştireceğim. Taşırma veya işlemciye zarar verme olayını falan da minimuma indirmiş olurum diye düşünüyorum? Bu güçlendiriciyi bu soğutucuyla kullanabilir miyim?
Bu harici destek parçasının soğutucu seçme gibi bir durumu yok. Siz bunu zaten AMD'nin dizayn ettiği bölümün yerine takıyorsunuz. İçinden çıkan termal macun kullanılabilir ama bazı kullanıcılara katılaşmış şekilde geldiğini okumuştum. Ne şekilde muhafaza edildiğini bilemiyorum.

Şu Soğutucuyu'yu kullanıyorum. Hazır işlemciyi değiştirecekken Şöyle bir şey gördüm. Bunu alsam hem içindeki macunu kullanırım. Hem de ilk defa işlemci değiştireceğim. Taşırma veya işlemciye zarar verme olayını falan da minimuma indirmiş olurum diye düşünüyorum? Bu güçlendiriciyi bu soğutucuyla kullanabilir miyim?

TF7 güzel bir macun. Bende R5 7600 ile kullanıyorum, gayet kaliteli. Eğer senin için bu işini kolaylaştıracak ise alabilirsin.

TF7 güzel bir macun. Bende R5 7600 ile kullanıyorum, gayet kaliteli. Eğer senin için bu işini kolaylaştıracak ise alabilirsin.
zaten şuan benim işlemcim de 7600 ve içinde bu macun var. Soğutucumdan da çok memnunum. 55 dereceleri geçtiğini görmedim hiç daha. Hem bu güçlendirme kiti ile daha rahat montaj yaparım. Hem de daha uzun ömürlü ve sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Bu harici destek parçasının soğutucu seçme gibi bir durumu yok. Siz bunu zaten AMD'nin dizayn ettiği bölümün yerine takıyorsunuz. İçinden çıkan termal macun kullanılabilir ama bazı kullanıcılara katılaşmış şekilde geldiğini okumuştum. Ne şekilde muhafaza edildiğini bilemiyorum.

Bende Phantom Spirit ile siparişimde geldi, ben içinden macun çıktığını bilmiyordum MX4 almıştım. Sonra macun yenileyeceğim zaman içindeki TF7´yi kullandım 7 aydır falan bekliyordu bir problem yoktu. Muhtemelen sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı