R7 9800x3D ve RTX 4070 Ti Super sistem için PSU önerisi

Daha fazla  
Herkese merhaba,
Yeni bir sistem topluyorum ve güç kaynağı kısmında takıldım. Bilgim olmadığı için sadece internetten araştırdığım kadarıyla 3-4 model buldum ancak aralarında ki fark nedir hangisinden daha iyi verim alabilirim ve hangisi herhangi bir elektrik sorunu çıkarmaz bana. Bu konuda görüşlerini ve bilgilerini aktarırsanız çok sevinirim. Diğer bileşenler şu şekilde.
Anakart ASUS ROG STRIX X870a Gaming Wi-Fi
İşlemci AMD Ryzen 7 9800x3D.
Ekran kartı ASUS ROG STRIX 4070 Ti Super.
RAM'ler G.Skill 64 GB Trident Z5.

Güç kaynakları aşağıda ki linklerden görebilirsiniz.

ASUS ROG-THOR-1000p2-Gaming V2 1000W 80+ Platinum 135mm full modüler Gaming (oyuncu) Power Supply Amazon.com.tr

ASUS ROG STRIX 1000W platin (tam modüler güç kaynağı, 80 Plus platin sertifikalı, ATX 3.1, GaN MOSFET, “gpu-fırst” patentli akıllıca voltaj düzenleyici, 10 yıl garanti) Amazon.com.tr

ASUS TUF Gaming 1200G 80+ Gold 1200W modüler ATX 3.0 uyumlu Amazon.com.tr

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sertifika farki var. Platinum sertifika Gold'dan daha iyi, daha verimli ve stabil calisiyor. Bu durumda ya ROG THOR yada ROG STRIX 1000W almaniz daha iyi olur. Verdiginiz linkler calismadigi icin internetten bulabildigim kadariyla baktim ve THOR olan daha pahali imis. Asus ROG'un sosyal medya hesaplarina bakarsaniz da gorursunuz zaten, THOR oldukca reklami yapilmis premium bir PSU. Diger Strix 1000w olan ise bir kac bin lira daha ucuz. Hangisi gozunuze guzel gorunurse onu alin derim, neticede ikisinde de tamamen Japon mali kapasitorler kullanilmis ve ikisi de oldukca kaliteli. Arada cok bir fark yok yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı