R7 M260 CS:GO FPS Düşmesi

EmreÇıtlak

Decapat
Merhaba. Bilgisayarımda 1 haftadır CSGO oynarken FPS drop yiyorum, neden olduğunu bilmiyorum. Bilgisayar ısındığından mı, virüs mü var onu da bilmiyorum. Laptop bu. Üstünde 2 tane fan var, içine doğru vuruyor havayı. 1 tane vakumlu soğutucu fana takılı içindeki havayı çekiyor, bir de altında fan var havayı çekiyor. Toplam 4 tane fan var, sizce sorun nedir?
Teşekkürler.

Adsız.png
Adsızdasdwq.png
dsad.png
sda.png

M265X ekran kartını yakmıştım ben Toshiba laptopta. 80-90 arası FPS alıyorsanız, max_fps 70 komutunu yazın sonuna kadar zorlamasın ısındırmasın. Bir raddeye kadar işe yarayabilir. Zaten 60hz monitörünüz var sorun olacağını sanmıyorum.

M265X ekran kartını yakmıştım ben Toshiba laptopta. 80-90 arası FPS alıyorsanız, max_fps 70 komutunu yazın sonuna kadar zorlamasın ısındırmasın. Bir raddeye kadar işe yarayabilir. Zaten 60hz monitörünüz var sorun olacağını sanmıyorum.
rekabetçide 90-110 arası ortalama fps alıyorum bro bu arada 2. monitör kullanıyorum 75hz bence dediğin petke çözüm değil

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı