R7 M440 FPS düşmesi sorunu

Sandy

Centipat
Merhabalar. Sistemimi vereyim ilk:
  • Windows 10 Pro 1909
  • AMD A4 Radeon R3 ve R7 M440
  • 8 GB RAM
  • 2.30GHz
  • 128 GB SSD
AMD'ye 2020 Adrenalin Edition güncellemesini yapmadan önce sanki daha çok FPS alıyorum birkaç ayar denedim ama olmadı. Sorunum şu, her bilgisayarın açacağı oyunları açıyorum 3 saniye akıcı oynadıktan sonra kasma geliyor dona dona oynuyorum sonra gidiyor ve birkaç saniye sonra tekrar aynısı oluyor. Tüm sürücülerim güncel, BIOS'a falan girmek istemiyorum, zaten overclock desteklemiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgisayarı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Fan temizliği macun yenilemesi yaptınız mı? Isınma kaynaklı performans düşmesi olabilir. Güç ayarları tasarruf modunda olabilir mi? Cihazı prize takılı mı kullanıyorsunuz?

Bilgisayarım Laptop Alalı En Fazla 4-5 Ay Olmuştur Yüksek Performansda Kullanıyorum Başka Bir Yöntem İle Nihai Performansı Etkinleştirdim Ve Sarjda Kullanıyorum AMD için en iyi ayarları yaptım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı