R9 270 oc Siyah Ekran sorunu

monster4732

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2014
Mesajlar
63
Yer
Baku, Azerbaijan
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. 2gündür bu sorunla karşılaşıyorum. Öncelikle oyun oynarken ekran kararıyor fare imleci falan gözükmuyor bişey. Sanki monitorün kablosu bağlanmamış sadece prize takılmış. Yeniden başlatınca düzeliyor. Yalnız oyunda olduğunu düşündüm ama sonra bilgisayarı kapattım tekrar açtığımda vindovs yazısı gelmeden karardı yine yeniden başlatmak zorunda kaldım. Birçok yerde araştırdım explorer.exe denedim olmadı ekran kartını çıkarp yuvalarını temizlemeye çalıştım ama zaten tertemiz. Sürücüyü güncelledim olmadı bi eskiye döndüm olmadı. Ramı çıkartıp taktım aynı. Ayrıca mavi ekran gibi dmp dosyası falan varmı varsa nerde bilmediğimden sorunun ne olduğu hakkında en ufak bi fikre sahip deilim. Lütfen yardımınızı esirgemeyin...
  • Amd R9 270 oc
  • amd fx 8233
  • Thermaltake 600V
  • Kingston hyper blue 8 gb
  • Wd ezex 500 gb
  • OS: windows 7
 
Hocam Minidump'ta bir tek bu var 081514-22807-01.rar — RGhost — Dosya paylaşımı O da dün mavi ekran gelmişti onun hatası sanırım. Ekran kartını eski sürücüyü yükledim düzeldi. Ama bu sorun 2 gün içerisinde 8 9 kere oldu. Ekran kartında fiziksel herhangi sorun tespit edemiyorum. Fanlar desem normal çalışıyor. Isınma normal. Kondensatörlerde herhangi şişme söz konusu değil. Zaten ekran kartını 3 aydır aldım.
 
Bende de son zamanlarda olmaya başladı ama 2 gündür olmuyor. Ekran kartı hd4600 sen düşün artık:D ben hdmı kablo ile 3d tv de hd oynuyorum oyunları ama hazla kasma olmuyor. Dediğim gibi son zamanlarda bilgisayar açılırken foxcoon yazısı ve windows yazısı çıkıyor ama hoşgeldiniz yazısı mavi arka plan felan açılmıyor. Sinyal yok diyordu. Fakat her açtığımda değil bazen oluyordu(Yaklaşık 2 gündür olmuyor.) Bilgisayar açıkken Robocraft oynadığımda birtek oluyor başka oyunda olmuyor. Bazen de mavi ekran alıyorum. Kısacası büyük ihtimalle donanımın sağlam. Problem yazılımda. Çünkü makinalarımız arasında uçurum var ama aynı sorunu aynı yazılımda alıyoruz. Artık sen hesap et ben de nasıl çözerim bilmiyorum. Zaten yeni bilgisayara kayıyorum bu aralar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı