R9 280 Niye bu kadar ucuz ?

Fakat mantle'yi devereye sokmamışlar.
Güldürdün kardeşim. :) Mantle şuan sadece Battlefield 4 ve Thief için geçerli. Mass Effect 4, Mantle destekli olacaktı. Adamlar vaz geçtiler. Physx desteğine devam ediyorlar.

Mantle daha ham, oturmadı. Ama 2-3 sene içinde oturur diye düşünüyorum. Bunu zaman gösterecek. Nvidia da boş duran bir firma değil hani. :)

Güldürdün kardeşim. :) Mantle şuan sadece Battlefield 4 ve Thief için geçerli. Mass Effect 4, Mantle destekli olacaktı. Adamlar vaz geçtiler. Physx desteğine devam ediyorlar.

Mantle daha ham, oturmadı. Ama 2-3 sene içinde oturur diye düşünüyorum. Bunu zaman gösterecek. Nvidia da boş duran bir firma değil hani. :)
Her neyse aralarında oyunla ilgili fazla bir gözle görülür birşey yok değilmi. Zaten bende bf4 oynayacağım aralarında 2 veya 4 fps gelip gidiyor.

Kardeşim. Ben Bf4'ü Gtx 560 ile high ayarlarda bitirdim. Öyle çok bir sistem özelliği istemiyor. Biraz abartılıyor. Ama alabilirsen Gtx 770 ya da R9 280x al. Geleceğe dönük olur. Daha uzun seneler ultra oyun oynatırsın. Sadece 1 oyuna bakıp alma ekrankartını.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı